www.24rodopi.com

Айдън Осман отговори на Цвета Караянчева: Не съм заплашвал с уволнение никого, истерична е тази жалба

неделя, ноември 134коментара

Жалбата на областния предизборен щаб на ГЕРБ не отговаря на действителността, коментира кметът на община Черноочене Айдън Осман, който пусна бюлетина в секцията в село Житница.
Както вече 24rodopi.com писа, от пресцентъра алармираха, че кметът на община Черноочене Айдън Осман обхожда секционните избирателни комисии по селата и заплашва с уволнение членовете на СИК и представителите на партиите от управляващото мнозинство. „За непристойното поведение на кмета е подадена жалба в РИК от областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. Това е поредният случай на агресия и арогантност от страна на представителите на ДПС, които в последните дни са впрегнали машината си за избори в подкрепа на един от кандидатите и прибягват до непозволени от закона хватки", протестира депутатът Цвета Караянчева, председател на областния предизборен щаб на ГЕРБ.
„Жалби могат да подават всички политически сили, по каквито и да е причини. Аз действително обикалям, но като представител на местната власт, която отговаря за законосъобразното провеждане на изборите. Изнесеното не отговаря на действителността. Как да заплашвам секционни комисии, при условие, че там има представители на реда? Подаването на жалбата е истерично, последни политически напъни на народната представителка Цвета Караянчева. Тя все търси по нещо, но не е случила на точния адрес“, отговори Айдън Осман.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 4 коментара

Анонимен
13/11/16 18:30

Той страхува тъмнината, щял да заплаши. Аз не ги вярвам.

Анонимен
13/11/16 23:50

Кмете горе главата.Вие сте достоен избран кмет на община Черноочене,народа сме с вас и нема да позвилим диктатурата на корумпираните и некомпетентните Калинкиииии да мачка народа...България след 27 години си има истински генерал,обединител на нацията ни.....

българин
13/11/16 23:51

Не лъжесвидетелствай против ближния си. Една от десетте божии заповеди.
Днес е международния ден на незрящите и Световния ден на добротата.
Цецо, прощавай, но не забравяй!
ХОШГЕЛДИН НАСЪН ИМИСИН

Анонимен
14/11/16 17:04

Бойко ви го каза снощи,никой не ви е искал гласовете.Ахмаци другия път пак гласувайте за него.Моля някой журналист да попита Бойко защо не каза поне едно благодаря на ДОСТ.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи