Защо чак сега освободихте Цецка Цачева от оковите?
На този въпрос трябва да отговорят от предизборния щаб на ГЕРБ след последния дебат между класиралите се за балотажа Цецка Цачева и Румен Радев, състоял се в студиото на БНТ в четвъртък вечерта.
За първи път от началото на предизборната кампания кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева беше себе си.
Бойко Борисов е особено доволен от представянето й. Вероятно и всеки един партиен член смята, че Цачева има потенциал да обърне резултата на втория тур в неделя.
Но дали това е възможно? Колко души са гледали дебат по слабогледаемата държавна телевизия, докато в този часови пояс по водещите бТВ и Нова вървяха рейтингови тв формати. Дали пред екрана не са били само твърдите електорати на ГЕРБ и БСП и са слушали и гледали в режим „Чувам и виждам само моя човек“.
А как дебатът се пренесе в социалните мрежи?
Има ли време?
24rodopi.com
Снимка: БНТ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/11/16 10:28

    Какви окови бе хора? Пусна сълзи, че дядо й бил убит от комунистите, пък тя приета в БКП, партиен секретар била, в Народния съвет била, па дедо й враг на народа? Аре лъжи и простотии а ла началникът Боко

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/11/16 10:34

    Нищо не се е променило при Цачева-родената да пълзи няма как да полети! Роденият да лети не могат да го спрат никакви окови-пример, генерал Радев! Това че Цачева се е поразплакала за убит роднина, криминален престъпник, осъден на три години затвор за кражби, едва ли я прави в по-голяма степен качествен човек! Роднината й е бил застрелян при опит да бъде арестуван и откаран в затвора-оказал яростна съпротива!Цачева просто не става за президент!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/11/16 10:48

    Да го вориш истината си иска кураш и умение така и смелост.Тези трите ги намерих про генерал Румен Радев.Така,че Радев я размаза на дебата снощи.

    Искаме политиката се формира тук в България

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/11/16 11:27

    Комунистите са я пратили в Рабфак да учи.Но не каза защо дядото й умрял. и какво работил и срещу кого работил .Сигурно работил срещу българския народ и бил предател на народа То и Борисов често говори за дядо си ,как ком. и пр. пр. Това е тактика на неможещи и плачещи и мънкащи комуняги за милост и жалост.Няма милост и съжаяление за мафиоти за мутри и престъпници

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/11/16 11:37

    Моля ви хора, не връщайте БСП и ДПС на власт. Цялата мизерия на прехода дължим на тях, пак ли ще си го причиняваме?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/11/16 11:46

    Радев не е размазал никого. Няма нищо общо с политиката, абсолютен популист и безгласна буква на БСП. Ако стане президент Боко подава оставка и след някой друг месец пак ще го изберем. Разбирам, че хората търсят алтернатива на ГЕРБ но тя със сигурност не е БСП

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/11/16 12:54

    Някой да е карал Боко да подава оставка??? Днес се пита какво щяло да стане ако депутатите му не гласуват оставката.И Радев му го каза на пресконференцията, ама Боко иска да покаже, че без него не може.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/11/16 13:38

    на краставичар краставици да продаваш не върви мила цачева
    мачът бе спечелен от генерал Румен Радев!
    антикомунист

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/11/16 14:10

    Цачева да рониш крокодилски сълзи за дядо си, който никога не си виждала приживе, да лъжеш, че комунистите го убили, а после да те вземат в редиците на БКП? Егати долното създание лъжливо. Тия селски номера могат и да минават някъде, ама да те избере народа за президент - няма как да стане!


    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/11/16 14:15

    Тая комунистическа лакомия хептен е откачила ,
    каква майка можеш да ми бъдеш ти ма откачалко , аз майка си имам и се гордея с нея, a от теб ми се повръща като те гледам само.

    ОтговорИзтриване
  11. МУНЧО11/11/16 14:44

    Не бъркаите избора за президеннт с избора за парламент. Хората гласуват за по-приемливата кандидатура, а не за партия. На парламентарните избори народа ще си каже вота, но нито едните, нито другите ще се завърнат на политическата сцена, както е било до сега. Народа не е късопаметен....

    ОтговорИзтриване
  12. писна ни11/11/16 15:50

    Тая бабичка снощи ми говори врели некипели. Мерси! Таралеж в гащите не ми трябва. Гласувам мажоритарно, а на парламентарните избори пак мажоритарно. николапетковисти мила са..., а не ти. Къде е госпожа Анастасия Мозер, в дън земя се скри, не знаем нищо за нея, за да потвърди, че дядо й не е убит през 1952 година от комунистите... убийствата ставаха през 1945 година... папките се крият именно от държавна сигурност, а там знаем, кои са - децата на комунистите... и ти си една от тях. Блажени са вярващите и тяхно е царст... Наслушахме се на простотии и лъжи. Амин !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/11/16 17:14

    Vazroditeli i vazrodeni sa v nova lubov pak.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/11/16 18:48

    ca4eva nqma nujnata vizia za prezident

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/11/16 19:41

    Хора забравихте ли целувката със Сергей Станишев с Лютви Местан да орлов мост.

    ОтговорИзтриване
  16. николапетковисти11/11/16 19:47

    ИСКАМЕ ПРОМЯНА, А НЕ ПОДМЯНА. 27 ГОДИНИ БАСТА. ДОЧУВАНЕ !
    антикомунист, десен избирател, но в неделя залагам на МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР, ЧЕСТИТО!

    ОтговорИзтриване
  17. ..............11/11/16 20:00

    за лъжесвидетел няма да гласувам и това е майка, моята майка е покойница, но беше честна, възпитана, красива, не я желая. точка. и моля да ни обясни на простолюбието, след като е от николапетковиски род, къде и в кой град, села са били изселвани роднините около тях...кажи си бе човече , кажи си ... нещастници прости, неуки, мафиоти, грабители, психари ...и престанете да ни казвате да гласуваме за Цецка. лично на мен на първи тур... акъл от комунисти не желаем. достатъчно им ядохме калая до ден днешен, а и децата ни. посегнаха и на тях. безсрамници. много трябва да извървите да стигнете генерала. неуки, необразовани, немислещи само те могат да я подкрепят и това са дост и герб и националисти, воленовци... от една партия в друга партия... безсрамници
    КЪДЕ ВИ Е
    ПРОМЯНАТА, РЕФОРМИТЕ .......

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен11/11/16 20:39

    Лельо Цецке като си казала "А" за дедо ти убит от комунистите, кажи и Б- за роднината партизанин от БКП ген. Христо Добрев, командващ армията НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен12/11/16 08:39

    СМЕНИ СЕ ПИАРЪТ.СЛЕД КАТО ЦЕЦО СЕ ПРОВАЛИ НАЕХА НИКО ТУПАРЕВ известенриалити продуцент и заедно с РАДО БУШЕВ ни спретнаха едно риалити като БИГ БРАДЪР ХАРЕСА ЛИ ВИ АЗ се ЧУВСТВАМ НЕУДОНО НЯКАК СИ

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен12/11/16 09:24

    2 oficera...top..."dama"...tsar...peshki...shah...mat...:-)

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен12/11/16 12:20

    Гласувай за Демокрация не за стара и издънана бирокращина и Комунизъм.Летецът си е летец в въздуха а не на земята а да си представим че се гласуваме за всички леци да са в парламента да видим какво ще стане с България и накрая ще видим че видим че България вече е изхвръклала и че не съществува вече.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен12/11/16 16:28

    ВЛАСТ ВЛАСТ ВЪЗПИРА.БОРИСОВ ИМА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА СЪДЕБНАТА.СТИГАТ МУ.НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ИМАМЕ И БЕЗЛИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ.ПРЕЯДОХА С ВЛАСТ.ВРЕМЕ Е.....

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен12/11/16 22:35

    Идват заплахи от страна на Цецка. Оставете хората сами да преценят все пак е 21 век, живеем в демократична държава. Прави са репресираните през 1944 , с мълчанието си, страх ги е. То си е за страх. Имат деца, трябва да се подмазват на депутатите, които са на власт. От нас не се страхувайте.. Трябва да тръгна по улиците на града да запиша работещите , които именно ББ и ЦК ги назначи на работа, как роптаят против тях. И това са хора, които всички работят на добре заплатени държавни учреждения. Не на баба Яга тия номера. Ние и да ви роптаем има защо, но именно затова сме яростни, защото точно тези, които бяха с вас са против вас. Това е българина. Като си безработен си мързелив. Като работиш на запад завиждат. Не завиждайте мили хора. Не всичко на запад е розово. Ако беше така няма лизачите да си назначат децата на държавни службички. Не всеки става за бизнесмен, а и някои дойдоха опитаха и заминаха. Не им се изкупува стоката. Който и да дойде на власт, лично мое мнение - потърпевш е народа. Не ме бърка кой ще е на власт. Аз няма да си дам гласа за комунист-Цецка Цачева! Няма да гласувам! точка и затварям кепенците. с п о к о

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.