ДПС разпространява позиви на турски език в кърджалийските села в подкрепа на Румен Радев, алармираха пред 24rodopi.com от ГЕРБ.
„Агитация за кандидата на левицата ударно върви и в социалните мрежи. Върху листовките е отпечатан портретът на Радев във военна униформа с подробна информация за професионалната му биография. Твърди се, че генералът е натовец и поддръжник на ЕС, че е влязъл в конфликт с Бойко Борисов и партия ГЕРБ, че е приятел на малцинствата и не дели избирателите на българи и турци. ДПС в Кърджалийско е впрегнало цялата си машина за избори, за да събира гласове за проруския кандидат-президент с позволени и непозволени от закона средства“, се казва с сигнала на кърджалийската структура на ГЕРБ.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/11/16 16:37

    ГЕРБ, страх ви тресе...ще ви изметат от властта като лайна от обор напролет...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/11/16 16:39

    Нормално е, момчето е красив и умен.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/11/16 16:57

    Много сте жалки вие от ГЕРБ.
    Ген. Радев е президента обединител, той наистина не дели хората за разлика от вас

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/11/16 17:45

    Цецкеее
    виж този профил
    кой агитира на чужд език
    https://www.facebook.com/blgncglu?fref=ts

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/11/16 17:49

    GENERAL RADEV prizna v BTV che oshte prez 1984 GOD E BIL V KOMUNISTICHESKATA PARTIYA a sega ima snimka s KORNELIYA NINOVA kak POLAGA CVETQ NA GROBA NA DIKTATORA todor jivkov

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/11/16 18:17

    В Турция пращат смс до всички изселници да гласуват за номер 17 плакати на ГЕРБ за Цачева ЗАЩО СЕ ЖАЛИТЕ БЕ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/11/16 21:41

    Абе шмекерета, Вие на какъв език искате да има агитации, на български ли,нямаме нищо против българския но, там предимно живеят български граждани от турски произход,няма нито един българин живеещ по тези краища, нека да е на турски какво ви влиза и излиза,Хората не твърдят че там е Турция ,това е само майчин език,Престанете с тоя Тодоризм вече,нямате и срам, още малко и ще отречете че турци в България няма,, най сетне престанете с просташките си навици,А вижте кой президент ще е по сполучлив за България ,Ние турците също искаме България да се развие бързо и да бъдем всички с усмихнати лица,Стига сме си делели на етничества че губим всички,колкото повече рипате толкова повече си доказвате че сте простаци,Ако не ви работи сивото ви вещество по кратуните не пишете коментари моля ви се,,Лека вечер на родина България,,,

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/11/16 23:21

    Към Анонимния турчин/българин (не ми стана ясно как се идентифицираш, затова не конкретизирам):

    Има една хубава турска дума, която сме преиначили - "Евала". Затова, ЕВАЛА! Ако всички хора в тази държава имаха твоето мислене, едва ли щяхме да сме в толкова лошо състояние. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/11/16 23:39

    ПЕЧАТАШ И РАЗДАВАШ ОТ ЧУЖДО ИМЕ ЛИСТОВКИТЕ,ПО-СИГУРНО ОТ КОЛКОТО ПАРИ НА РЪКА/БЕЗ ГАРАНЦИЯ/ПОСЛЕ СЕ ОПЛАКВАШ А ДРУГИЯТ ДА ОБЯСНЯВА ,ЧЕ НЯМА СЕСТРА.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/11/16 05:46

    На публикацията 21.41 знаешли колко българи има който са Турски граждани боклук

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/11/16 11:01

    Таман бях решил да гласувам за Цецка, притесних се да не ми спрат тока и да не ми санират блока, ама като видях Боко тази сутрин и си промених мнението. ГЕРБ ще подадат ли сега жалба, нали е забранена агитацията в деня на избори?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/11/16 13:27

    А в с.Каялоба ДПС разпространява позиви на турски език в подкрепа на Цачева,а ДПС не реагира.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/11/16 13:31

    Има една турска поговорка: Eceli gelen it caami avlusuna eshermish! Демек ДПС вече е в агония и не знае какво прави! Тръгнали със зъби и нокти да се борят за победата на едно комуне! А знаят ли депесарчетата, че същото това комуне е участвал в шпиц акции по времето на насилствената смяна на имената ни в Ардинско! Няма начин да не знаят депесарите, защото те също участваха активно в т.н. "Възродителен процес"! Приканвам хората, които милеят за род и народ, да почнат вече да съставят списъци на крадливите активни депесари!
    Ще има съд и разплата! Ще има!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/11/16 15:35

    По коментарите съдя за застарялото и пенсионерско мислене на кърджалийската провинция ... Жал ме е най-много за млади, иновативни, но излъгани и неинформирани хора (предимно селки дечица, взети под крилото на червените и мислещи си, че очичките им са отворени) Апелът ми гласи: Отворети си очите! Не оставяйте властта в ръцете на пенсионерите и на тези по шалвари в конака!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/11/16 21:01

    До 13:31хейй неграмотен коментиращ за с.Каялоба, ти нямаш ли си друга работа, такива като тебе са готови да предлагат намуса си за публично ползване,ти си един боклук намразен от собствения си народ, сигурен съм че си участвал и във възродителния процес,в родата ти има предателско минало,,

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/11/16 00:10

    ЧЕСТИТО за ПРОМЯНАТА !
    Изборите печели Мъж и Успех, г-н РАДЕВ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.