Най-полезният ход за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов преди втория тур на президентските избори е да обяви, че депутатите от неговата партия ще подкрепят референдума. И на следващите избори България ще гласува мажоритарно за народни представители.
Скандалът за 13-те хиляди бюлетини без пликове (дали да бъдат признати или не) набира скорост, но от ЦИК са категорични, че необходимият праг не е преодолян и инициираното от екипа на "Шоуто на Слави" допитване няма задължителен характер.
По-скоро народните представители ще имат последната дума.
Мнозинството от активните избиратели искат промяна - за мажоритарна система, задължително гласуване и намаляване на партийната субсидия.
Бойко Борисов трябва да яхне тази енергия. Само тя може да помогне на управляващите да обърнат резултата и да се поздравят с победа на балотажа.
Заплахите не надграждат, те рушат! Ключето е в референдума!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/11/16 11:46

    Да така трябва да направи иначе губи 2 тур на изборите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/11/16 12:06

    Късно е чадо, от другата партия вече го направиха.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/11/16 12:43

    бат` Бойко е № 1 !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/11/16 12:50

    Няма КОЙ да ви повярва вече!!Сега ще "духате супата""!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/11/16 12:55

    Да, Цвъко вече се опита да пробута този номер, но смятам, че тъпаците свършиха. Не че няма на склад, но силно се надявам да разберат накъде духа вятъра вече.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/11/16 13:10

    БСП първи заявиха подкрепата си за референдума, Бойко закъсня.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/11/16 14:09

    Едно е да си 300 000 от 2 500 000 друго е от над 4 000 000 а не дай си боже от над 6 000 000 милиона граждани на БГ.И сега нека ДПС обясни кога ще е по добре.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/11/16 15:06

    80 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СА СРЕЩУ КАНДИДАТА НА бОЙКО
    Казвам Бойко ,а не ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/11/16 16:56

    Генерал Радев и президента Тръмп ще се разберат отлично двамата са завършили военна академия.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/11/16 17:02

    По добре без партиен генерал президент отколкото партийната секретарка от комунистическата партия Цачева

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/11/16 17:12

    По добре генерал Радев президент отколкото БКП членката и партийната цекретарка Цачева

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/11/16 19:11

    Генерала Радев още след първия тур каза че подкрепя референдума на Народа

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/11/16 20:18

    коги ке се раздава кешовицата от парвото тюр? и коги за второто?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/11/16 22:16

    Абе хора вие как мислите ,че генерала не е ,,комунист.. и че няма да слуша партиината школа на бсп като президент,жестоко се лъжете и след няколко месеца ще се уверите,още като трябва да направи служебен кабинет и като вкара комунисти и депесари за министри ще съжалявате ама късно е либе за китка тогава ще ви кажа аз

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/11/16 22:55

    ДПС + БСП = ?
    не си хабете мастилото платени тролчета. в кърджали мнозинството от младите българи - християни - напуснаха града-заминаха завинаги в големите градове, а някои на запад. от 27 години се започна с прочистването на християните. нема как да ви обичаме. вие прокудихте най-милото ни - децата. нито Слави Трифонов, омръзнаха ни от 27 години да се подиграват с нас българите. ние тук нямаме никакви права. права имат малцинството. късно е вече за всичко. от цялата тази ситуация потърпевш е народа. живейте и се радвайте на заграбената ни младост, заграбената младост на децата ни, спестяванията ни, изхвърляне от работните места с малки дечица. искрено ви благодарим. вие се борихте за вашето благополучие, но не и за българина-християнин. не зная, кой е виновен, а и едва ли ви интересува обикновеният българин. за мен вие сте не народ, а мърша. не кой да е , а винаги българин по време на война е предавал българин - Ньойски договор, Ангорски договор...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/11/16 23:06

    Абе Слави, Той Бойко не можа да се справи, който е дисциплиниран, работохолик..., няма признателност, а Трифонов едва ли. Чалга и политика, не става, а и ти слав си достатъчно богат, кво ти трябва да се впускаш в политиката. И ще завърша. Една наша близка - депутат в Народното събрание. През тия четири години, две операции. С тия куци крака Слав, нямаме нищо против, но те моля престани с манипулациите. Не съм платен трол. Ще ти повярвам, когато си платиш и дадеш част от парите на старчески домове, инвалидни деца-Хасково,Кърджали... Имаме близки математици и не желаят чалгата. Айде идват в Лондон да се повеселят, но от името на всички не говори за младите , които са във Великобритания. Омръзна ни да ни мамят. Както казва един юрист навремето, колкото повече се сменят правителствата, толкова по-зле. Остави по-еродираните от теб..... Наздраве, Горчиво, и когато те видя с жена, дете, само тогава бих ви подкрепили. Алооо Майче, не говори от името на целият български народ. Вземай пример от Майчето Слав, не един, а втори мъж, а ти с политика. Айде брак

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.