Само двама са регистрираните кандидати за кмет на кметство с. Долна Кула, община Крумовград, съобщиха за 24rodopi.com от Общинската избирателна комисия (ОИК). Частичните избори ще се проведат на 11 декември 2016 г.
Шефкет Бейсим Шефкет е издигнат от партия  ГЕРБ, а Айсел Ахмед Ибрям – от ДПС.
Припомняме, че на 24 септември Общинската избирателна комисия в Крумовград взе решение за предсрочно прекратяване на пълномощията на кмета на Долна Кула Фейме Межди Мехмед.
След извършване на служебна проверка в ГД „ГРАО“ ЦИК е констатирала, че кметство Долна Кула, община Крумовград, област Кърджали, отговаря на изискването по чл. 16, т. 1 от ЗАТУРБ - наличие на население над 350 души общо в населените места, образуващи кметството.
Междувременно ОИК изтегли поредните номера в бюлетината за гласуване, при провеждане на частичните избори за кмет на кметство Долна Кула, като даде на Шефкет Шефкет №1, а на Айсел Ибрям - №3, но ЦИК отмени това решение. Жребият ще бъде теглен в ЦИК.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/11/16 17:52

    ДОСТ как са пропуснали тази възможност или вече са на изчезване

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/11/16 17:56

    ДОСТ ДА НЕ СЕ КРИЯТ АМИ ДА ИЗКАРАТ КАНДИДАТ ДА ГИ ВИДИМ КОЛКО ГЛАСА ИМАТ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/11/16 19:03

    ДОСТ не се крият! Ама гласове от овце не искаме!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/11/16 21:08

    До 19:03
    Голям разбирач се изкара бе! Откога гласовете на мюсюлманите от Долна Кула станаха "гласове от овце"? То май за да си от ДОСТ трябва да се ходи при някаква комисия, за да те извадят от списъка "ОВЦЕ". Я кажи къде трябва да да се явим за да получим благословията на тази комисия?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/11/16 23:46

    До 19.03
    Ей ДОНОСНИКО ИЛИ ШАЛВАРДЖИЯТА от дост ли си Бост ли си много ни е на пълито но ако наричаш народа овце и имаш такива виждания за хора на теб и на такива като теб и на тези в дост значи акъла ви е толкоз и АЛЛАХ КОРУСУН ХАЛКЪМЪЗЪ АСЪЛ ХАЛК ДУШМАНЛАРЪНДАН

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/11/16 08:06

    Do 21.07
    Yavno si ot DPS ili BSP i e redno da pitas bivsite agenti na BKP ,te ste te nasotcat dobre.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/11/16 09:34

    Престанете с това този срещу онзи! Няма работа и хората ще си изядат един друг. Плюят Ви на партиите зелени ли са или шарени. Пък и кметските заплати са прилични. Като прибавиш и малко авторите и свободия ето ти на теб конкурс за магарето на селото.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/11/16 11:35

    Sevvkedim ti Si codjum pokaji I'm igrata ne razbrahte li dami I gospoda to dps 4e izkustveno otblaskvate depesarite to vas koi interest obslujvate cerni spicasi sazdavate nyamali to COB ili to rakovodstvoto nyakoy da spre tezi samovoliya

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/11/16 09:50

    До 21.08 и 23.46: Извинявайте, братлета, ако съм Ви обидил с моя изсказ! Грешката е моя, не трябваше да ви пиша ОВЦЕ, а УФСЕ!
    Смело напред, другари, с гордо дигнати глави, макар да са празни!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.