www.24rodopi.com

Кметът на Кърджали: Всеки ден трябва да обгрижваме толерантността (снимки)

петък, ноември 42коментара

 „Кърджали е най-толерантния град на Балканите. Ашуре ни събра за пореден път. Всеки празник независимо дали е в джамията или църквата ни обединява. Кърджали е оазис на мирното съжителство, столица на толерантността. В ден като днешния кърджалийци отправят послание за мир не само в страната, но и за съседите. Спокойствието в общината не е дадено даром. Всеки ден трябва да обгрижваме толерантността,защото има хора, които правят напъни да създават напрежение“, коментира кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.
Както вече 24rodopi.com писа, празникът Ашуре събра хиляди на Пазара на производителите в близост до централната джамия в Кърджали, където сладкият десерт бе раздаден на близо 3000 души - християни и мюсюлмани.
Празникът се организира за десета поредна година, като основен организатор е Община Кърджали.
24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
5/11/16 02:43

Кмете кмете яктъна Бизи с твоето " интерстчийско" поведение.
Знаел ли колко млади жители от Кърджали се принудиха да се изселят и заминават за чужбина откакто ти седна на кметския стол и ДПС е на власт в Кърджали?

Анонимен
5/11/16 13:55

Кмете, добре работиш, ама моля ти се оправи ги тези улици вече, купуваме си нови коли, които постоянно се чупят. Крайно време е да помислиш над това..

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи