„За пореден път мачът ГЕРБ : БСП в Кърджалийско завърши с класическо фиаско за левицата при резултат 2 на 1". Така депутатът Цвета Караянчева, областен лидер на управляващата партия, коментира изхода от първия тур на президентските избори. Над 17 300 жители на региона дадоха гласа си за тандема Цачева-Манушев при едва 8 300 за двойката, подкрепена от социалистите, и няма методика, която да пренебрегне разликата от 9 000 гласа в полза на ГЕРБ, категорична е Караянчева.
„На областно ниво ГЕРБ повиши сериозно електоралната си тежест. В общини като Джебел и Крумовград гоним 2 000 гласа, а в Черноочене и Ардино – над 1 000, което е респектиращо като резултат и той не се дължи на ДОСТ, а на работещите структури на ГЕРБ. Гледам на резултатите комплексно, защото политиката е като триатлона – трябва да си еднакво добър и в бягането, и в плуването, и в колоезденето. А ГЕРБ е системен играч с устойчив профил и не разчертава електоралното поле на градове и села, на столица и провинция, а се бори за вота на всички жители на областта. Не само, че нямаме отстъпление, но и бележим по-висока  подкрепа спрямо вота за президент през 2011 г. В продължение на две години ГЕРБ реанимира страната след  пагубното управление на Орешарски и непопулярните оздравителни мерки, които се наложи да предприемем, ни донесоха доста негативи, но аз съм убедена, че здравомислието на избирателите на втория тур ще надделее и няма да позволим реванш на модела „кой" от ерата Орешарски. Партия като БСП, която носи клеймото на целувката Станишев-Местан на Орлов мост, няма моралното право да говори за въображаеми съюзи про и анти. Задкулисието е патент на левицата. ГЕРБ ясно заяви, че няма нужда от коалиционни патерици, а от доверието на гражданите. И на балотажа ще го получи, безапелационно", категорична е Караянчева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/11/16 18:20

    Doverie li?! :-)
    Napishete si po 2 deklaracii i togava elate v tamnata staichka za doverieto! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/11/16 18:27

    ako ne na DOST zna4i e na POST glasovete ha ha ha

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/11/16 19:04

    ДА Живее ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/11/16 20:05

    Съжалявам, няма да подкрепя Цачева, при положение, че Местан отново ви подаде ръка.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/11/16 20:05

    na vtoriq tur i tolkova nqma da ima za vas karaqncheva da znaesh

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/11/16 20:20

    голямо постижение за кърджали, а пловдив, а софия? а още 18 областни града чии са?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/11/16 20:33

    Къде е ДОСТ. Къде са им гласовете?
    В цялата област нямат 2 хил гласа!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/11/16 21:15

    Караянчева, къде е Момчилград и защо не споменавате нищо за Момчилград? Явно не са се представили добре???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/11/16 21:23

    Blagodarim na DOST

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/11/16 21:53

    Значи, ако Цачева и ГЕРБ, всъщност Борисов загуби балотажа в неделя, в понеделник България дерайлира, катастрофира, руснаците, турците и комунистите нахлуват и ни превземат, спират ни фондовете, международно ни изолират, нефтът в Черно море спира да блика, а керваните с арабски шейхове - инвеститори панически се разбягват, отпечатъците на болните ги публикуват в Уикилийкс, винетките поскъпват, корупцията се връща, задкулисието се хили ехидно и светът свършва. Обаче ако Борисов спечели, ще настане такъв живот и такава песен, че от кранчето за студената вода ще потече безплатно бензина на Марешки, а от кранчето на топлата - евроатлантически шистов нефт от Добруджа, кебапченцата и кифтенцата ще станат безплатни и лично Митьо Питона ще ги пече, канадските визи падат, приемат ни в Шенген, всички заплати ги правят в евро по пет, Черно море става все по-черно от нефт, а един мармот завива миризливо аки в целофан. Хайде сега, започвайте да се страхувате.
    Армен Попов

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/11/16 22:07

    Край на ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/11/16 22:08

    Ах, Армен Попов! Неотразим си! По-ярко и истинно не би могло да се напише! Браво!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/11/16 22:48

    ГЕРБ ще спечели изборите!

    ОтговорИзтриване
  14. Dost Mestanli7/11/16 23:36

    Prav si kade e Mom4ilgrad!A az da vi popitam kade e Dps?!!2014 godina imahte 480 000 glasa a sega 236 000 glasa sas izminal den gubite orientaciq loso za nas turcite.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен7/11/16 23:51

    Армен Попов, пропуснал си да пишеш, че ако ГЕРБ изгуби изборите - вулкан ще избухне в центъра на София, суша ще измори земеделците, глад ще измори добитъка, слънцето ще изгасне и земята ще спре да се върти.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/11/16 05:36

    До Караянчева от тези 17хиляди гласа 10хиляди са на ДОСТ
    Стегнете си редиците ,ако ги нямаше ДОСТ сега щеше да говорите друго

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/11/16 05:51

    В понеделник няма да ви има.Не гледай ситуацията в кърджали а гледай какво става в цяла България.Това е промяната.Не съм отБСП.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/11/16 07:07

    ГЕРБ стягайте си редиците само с напред с ББ не става
    иначе ще отивате на бунището

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/11/16 07:55

    Искаме промяна и никога повече робство и геноцид от крадливи,корумпирани,некомпетентни КАЛИНКИИИИИИИИ made in GERB EOOD Komers,долу асвалтовия геноцид над Българския народ

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/11/16 08:02

    Госпожо Караянчева,
    Хайде да не ни подценявате, защото в Кърджали има доста хора, които също четат изборните резултати и те сочат:
    1.Герб бележи силен спад на гласове в община Кърджали и това е и ваша "заслуга";
    2.Герб бележи чувствително увеличаване на гласове в останалите общини на областта и това вече не е ваша заслуга, а е с любезното съдействие на Лютви Местан и Дост;
    Да Герб "е системен играч" но не в полза на гражданите, какъвто е слогъна на г-жа Цацева.Та да Ви попитам в полза на кои граждани работи ГЕРБ, на тези с обществените поръчки в т.ч. и в областта или на останалите.И в този ред на мисли в чия полза работите и самата вие, в полза на тесен кръг около вас или наистина в обществена полза.И за да не съм многословна ще Ви кажа и на Вас и на Багдасаров, че част от гласувалите и за Герб и за БСП, гласуваха въпреки вас и бих казала с отвращение.
    Злати Ташева

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/11/16 08:05

    Аз се радвам че народа промява все повече дори и зад граници.Избраха човеко който може да изведе държавата от блатото и дори маниполираните ни управляващи от ГЕЙРБ който губят и започват да бъдат агресивни....Разбирасе че на втори рунд ГЕЙРБ щé разчита на Султана от Турция ина Костовата партия и както циганите....ГЕЙРБ плашат народа с спряни пари от ЕС и САЩ който тези срества отиват с обшни фирми на депотатите и също така ни плашат и с цветни револЮция.......Ако избираме жена която бивша членка на комунистическта парития БКП която обществото знае какво преставлява тая жена значи държата сиостава на това дъраже,ако изберем човек който не само бившит военен от ВВС който също така има опит и то международен може да се промени държавата ни...Аз съм щаслив че младите хора промяват и милеят за народа и не са глупави както си мислят ГЕЙРБ и Костовата-СДС....Успех

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/11/16 08:31

    Почакай втория тур и тогава ще видим.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/11/16 08:48

    Г-жа Караянчева не се заблуждавайте при ГЕРБ има намаление на електоралната подкрепа.Тези 2000 -3000 гласа за които говорите те са на ДОСТ.Г-жа Караянчева сменете куците коне по места,чрез заплахи и закани,неверна информация не се печелят избори.Докато има такива които всичко положително преписват на себе си,а подценяват приноса на другите участници резултатите трудно ще се увеличат.С бивши активисти и кметово на ДПС не се прави политика,живеем в 21 век.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/11/16 09:19

    Арсен Попов, приятелю ти защо емигрира в Испания а не при твоите възлюблени в Русия.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен8/11/16 09:23

    Вижте картата на България цялата е в ЧЕРВЕНО.С Черноочене и Ардино няма да спечелите избори.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен8/11/16 09:32

    Съжалявам, няма да подкрепя Цачева, при положение, че Местан отново ви подаде ръка.

    П

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен8/11/16 10:29

    Аз съм турчин и мисля, че се действува много давайки превес на чувствата. И Караянчева и Местан са субективни фактори, гледайте обективния фактор т.е. България, на къде ще върви тя. Не ми е ясно защо се заблуждавате с този или онзи, ако България не е в ЕС и еврото не е стбилизирано представяте ли си на какво дередже ще е България. Отдалечете се от евро-атлантичейския курс и тогава ще научите откуда изгрява вазелина.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен8/11/16 11:02

    Аз също съм турчин и мисля, че ДОСТ е на прав път! ДПС е вредно не само за бг турците, а и за цяла България!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен8/11/16 11:15

    Абе направо ви се чудя на всички за какви вървежи и ориентации говорите.Колапси,комунизъм ,фалити краища.Говорим си за едни прости президентски избори,но по важното е ,че на тях се гласува за личност!Ц.Ц. нито е представителна, нито има авторитет,дори сред своите!Генрала не е издигнат директно от БСП,а от инициативен комитет ,което е негов силен коз,плюс това ,че президента е главнокомандващ армията,всичко друго е представителни функции,хайде и някое друго вето.Бойко сгреши с Цецка,но драги ми комунисти,ако въобще има нови избори не се и съмнявайте,че ГЕРБ ще ви тупа, като "брашнян чувал"Аз съм от ГЕРБ,но ще подкрепя Ген.Радев ,все пак добре е да има някъкъв паритет във властта,така е по добре и за държавата,и за всички нас.Като цяло Б.Б. си е виновен за това подценяване на тези избори,ако беше Томислав,Фандъкова,Николов победата беше в кърпа вързана още на първия тур!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен8/11/16 11:54

    Според протокола на РИК ,гласовете за ГЕРБ са 15 860.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен8/11/16 14:17

    До: 8/11/16 08:02

    Трогна ме най вече написаното от ЗЛАТИ ТАШЕВА.
    Искрени благодарности! 1/1

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен8/11/16 17:36

    Край на ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен8/11/16 17:42

    Доган взема 10%,а Местан 30%,затова избирам по малкото.

    ОтговорИзтриване
  34. V Kurdjali ne na DPS stiga tolkova prekalixa mnogo

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.