Областният управител Илия Илиев ще бъде домакин на дискусионен форум под надслов „Ключови възможности във взаимоотношенията образование - бизнес”. Той ще се проведе във вторник от 11 часа в зала 301 на областната администрация.

Целта на събитието е да събере на едно място всички заинтересовани страни, за да бъдат набелязани работещи механизми за стимулиране развитието на професионалното образование и регионалната икономика. В разговорите ще вземат участие народният представител Цвета Караянчева, началникът на РУО Гроздан Колев, представители на работодателските организации, експерти и директори на професионални гимназии. Специален гост-лектор ще бъде заместник-министърът на образованието Диян Стаматов. Ще бъде обсъдено моментното състояние на системата за професионално обучение, тенденциите за развитие и потребностите на бизнеса от кадри в отделни направления.
24rodopi.com     
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/16 14:36

    Zashto nesa pokaneni drugite deputati ot oblast Kircali.Nesa pokaneni iobshtinite.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/11/16 15:09

    sled dijd kaculka

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/11/16 15:23

    Vsichki zadaljitelno v programa za pluvane v baseina :-) - za uvelichenie na prihodite ot prodadeni bileti i za razhubaviavane na orangeriite za kitki i fidanki do baseina! :-)

    ОтговорИзтриване
  4. учител21/11/16 15:25

    Областният да си оправи тротоара пред дюнерджийницата, че много ученици и учители се спъват там.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/11/16 19:14

    Какви учители, бе, вие виждали ли сте поканата до кого е адресирана, а? Учители там няма, има само директори и трима представители на бизнеса от Кърджали. Кой ги пита учителите какво мислят, няма такъв филм.Поредната ялова среща, където едни и същи хора си се срещат и си приказват и после пак всичко си е същото.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.