www.24rodopi.com

Коридорите пълни, чакат на опашка да гласуват за президент (снимки)

неделя, ноември 61коментара

 Сградата на СУ „П. Р. Славейков“ в кърджалийския квартал „Възрожденци“ се пука по шевовете от мераклии да гласуват. Подобна е ситуацията и в СУ „Отец Паисий“ в центъра на Кърджали.
„Нали вече ни задължават да гласуваме, ще упражним правото си на вот за президент“, коментира пред 24rodopi.com възрастно семейство.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
6/11/16 11:42

Плашат хората с гарги. Задължителното гласуване е пълна пародия. Ето какво ще ви се случи, ако не гласувате-ще ми премахнат от изборните списъци. Това ще се случи ако не гласувате на два поредни еднакви избора, т.е. на сегашните избори за президент и на същите след 5 години, живот и здраве. Значи ще бъдете премахнати от списъците след 10 години евентуално, ако дотогава Изборният кодекс не претърпи поне още 5 промени. Освен това, ако днес не гласувате, но упражните правото си на глас на балотажа, се брои, че сте гласували. Защо бе, хора, не се интересувате за правилата, ами висите по опашки като прани гащи от сутринта? Тези, които ви агитираха да гласувате за този или онзи, не ви ли обясниха тези правила?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи