Да се разреши в най-скоро време преминаването на автобуси през „Маказа”, призоваха и от „Пампорово” АД. От ръководството на дружеството, стопанисващо пистите на курорта, са убедени, че забраната на граничния пункт намаля значително броя на туристите от южната ни съседка в „Зимната перла на Родопите”.
Според изпълнителния директор Мариян Беляков, затвореният за автобуси граничен пункт отказва голяма част от организираните гръцки туристи от посещение на Пампорово поради неудобния път през Гоце Делчев.
„Правихме много постъпки да се задейства процедурата, както от наша, така и от гръцка страна. До момента обаче все още няма резултат”, отбеляза Беляков на пресконференция преди откриването на сезона.

Официалният старт по белите писти на Пампорово ще бъде даден на 10 декември.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/11/16 13:28

    Гледайте си работата Пампорово, ние каква файда имаме от това, остана сега и автобуси да тръгнат през Маказа и Кърджали, и ние да се махаме от града ли заради вашите икономически интереси?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/11/16 13:54

    nali imat podzemni vlakove, tuneli i kabinkovi liftove ot Pamporovo do Kavala?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/11/16 14:31

    Само автобуси липсват!Толкова е натоварен трафика, че и автобуси!Направете магистрала щом толкова искате.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/11/16 14:58

    Ало Пампорово, настоявайте за Рудозем и Златоград!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/11/16 14:59

    Гледай си работа казва горкият Кърджалиец видители че щели да печелят бизнеса от Пампорово но нее Кърджали ако пуснат Автобуси през Маказа че щяли да заминат за къде не мие ясно. Всички Кърджалийци които са заминали за Западна Европа са преминали през тук Маказа.но Аз си мисля по другояче като отворят Маказа за Автобусният Транспорт ще печелят и двете страни и Гърците и Българите както Западна Тракия така и Родопите като цяло.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/11/16 16:46

    Абе кои ще тръгне за Пампорово с автобус бе ,ти нормален ли си,тоя ще е някои фукара,които не ти трябва

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/11/16 16:52

    Кой пътува с автобус за ски курорт бе ,вие луди ли сте или кво.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.