Купуваш детска кошара, а получаваш… бюро, скрин, юношеско легло или малко кошче. Цената е една, напълно конкурентна на всички големи марки, а качеството – българско. Това са детските мебели на „Дизайн Бейби”-най-известният роден бранд за бебешки и детски мебели и аксесоари. Цялото разнообразие на марката пък вече е достъпно за кърджалийци в новооткрития магазин „Моето бебе”. Той се намира в „Младост”, срещу детска градина „Чайка”.
„Моето бебе” предлага пълно детско обзавеждане на уникални цени и качество без компромис.
„Разполагаме с кошари 3 и 5 в едно. Мебелите са конструирани така, че се превръщат бързо и съвсем лесно в бюра, легла за тийнейджъри, скринове, дори и малко кошче. Тоест-купува се една мебел, която променя своето предназначение спрямо възрастта на детето. Израства заедно с малчуганите. Цветовата гама е богата, механизмите също-люлеещи, с падащи решетки, различни размери, МДФ профили”, разясняват специалистите в „Моето бебе”.
Магазинът предлага и богат избор от детски колички на реномирани марки. Част от моделите също са 3 в 1. Количката разполага със столче за кола, както и кош за новородено. Всички модели са с една година гаранция.
„Разполагаме със сгъваеми кошари, гардероби, скринове, единични и двойни легла, матраци , антибактериално спално бельо, комплекти за изписване на бебе, триколки, проходилки, колички с акумулаторни батерии… Всичко, необходимо за уюта в една детска стая”, посочват от „Моето бебе”.
Промоциите в магазина са ежемесечни, като отстъпките започват от минус 30%. Фирмата предоставя и безплатен транспорт и монтаж в рамките на град Кърджали.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.