Авторът на победния гол за "Арсенал" срещу "Лудогорец" Месут Йозил зарадва младо момиче от публиката, след като й подари футболните си обувки, съобщава „Дневник“.
Германският национал отбеляза страхотно попадение в 88-ата минута за победата с 3:2 в мача от груповата фаза в Шампионската лига, изигран снощи на стадион "Васил Левски" в София, а след последния съдийски сигнал единствен от състава на "артилеристите" направи жест към някой от феновете. Младата зрителка беше подготвила транспарант “Месут Йозил, подари ми фланелката си”. Минута преди да види надписа, световният шампион с Германия бе я дал на играч на „Лудогорец“ и... той подари на момичето уникалните си обувки.
Йозил игра с нов чифт обувки, специално изработен от "Адидас" за двубоя с българския шампион и предстоящото дерби с "Тотнъм" през уикенда.
Освен разцветката в златисто и бяло, върху бутонките е изписана буквата М., в чест на племенницата на плеймейкъра - Мира.
Припомняме, че звездата на националния отбор на Германия и „Арсенал“ Месут Йозил показа, че има голямо сърце след Световното първенство в Бразилия. Той пое лечението на 23 деца в Бразилия, които се нуждаят от операции.
Футболистът обяви чрез социалната мрежа Facebook: „Скъпи фенове, преди Световното първенство помогнах за операцията на 11 болни деца. След победата в Бразилия, която се дължи не само на 11 играчи, а на целия състав, броят се повиши на 23. Това е моята лична благодарност за гостоприемството на хората в Бразилия.“
Бройката от 23 деца отговаря на групата от футболисти, която бе на Мондиала. За целта Йозил използва премията си на стойност 300 000 евро от спечелената световна титла.
Снимки: Йордан Михайлов, „Дневник“
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/11/16 21:19

    респект! Голям играч, голям Човек!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/11/16 21:45

    Това са играчи с големи сърца като Роналдо ,Месут които радват с щедрите си дарения болни и бедни и им донасят радост и щастие.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/11/16 06:30

    Йозил е етнически кюрд.Той е изключителен човек,и е типичен представител на своя народ.Така че турците да престанат да наричат всеки "отрицателен представител" на своя етнос.Кюрдите са много по свестни, от келявите туци.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/11/16 06:39

    TURK OLMAK BOYLE DIR
    ДА СИ ТУРЧИН ТОВА ОЗНАЧАВА
    ТОВА Е ЕДИН ДОСТ С ВСИЧКИ ХОРА НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСТ ВЯРА И РЕЛИГИЯ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/11/16 06:47

    Много познато име ,Месут Özil

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/11/16 08:20

    до 06:30
    Йозил е турчин от Черноморието на Турция. Казва го в интервю.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/11/16 09:28

    Гладни БГ националисти и фашисти пукнете от яд.МЕСУТ е ИСТИНСКИ ТУРЧИН И СВЕТОВЕН ШАМПИОН.Един от най добрите футболисти на света-ВЕЛИК ТУРЧИН И ТОВА МУ ПРИЛЯГА-жлая му много здраве и успехи

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/11/16 10:11

    3/11/16 06:30
    Първо проучи фактите и след това коментирай. Ако не знаеш езици, ползвай преводач. Месут Йозил е турчин и мюсюлманин. Роден е в Германия. Родителите му са турци емигрирали в Германия от Деврек, Зонгулдаг.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/11/16 11:23

    Достойни за съжаление. Щом половината България нарича най-великия си футболист Христо Стоичков "кюрдин", какво повече да коментирам. Жалка картина.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/11/16 13:44

    3/11/16 06:30
    Първо проучи фактите и след това коментирай. Ако не знаеш езици, ползвай преводач. Месут Йозил е турчин и мюсюлманин. Роден е в Германия. Родителите му са турци емигрирали в Германия от Деврек, Зонгулдаг.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/11/16 17:53

    abe do tozi s kurdite stom sa tolkova dobri i hubavi vzemisi gi vkashti..tesa po beter ot siganite.. ili idi pri tyah da jiveesh v peshterite ... MESUT SI E TURCHIN ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.