www.24rodopi.com

Бум на шофьорски книжки-менте made in Spain!

петък, ноември 111коментара

Неправоспособни водачи в Родопите си набавят фалшиви шофьорски книжки от Испания. Зачестяват случаите в региона на спипани ментета, „издадени" от Иберийската държава, пише в новия си брой "Родопи voice".
Само преди дни „испанците" Танер Я. и Сергей Е. опитаха да преминат през „Маказа" с фалшиви шофьорски книжки. Двамата водачи са задържани в един и същи ден на входа за Гърция. Мъжете представили свидетелства за правоуправление, издадени от Кралство Испания. Граничните служители обаче установили, че документите са неистински и задържали родопчаните. Двамата получиха наказание „пробация" от съда в Момчилград. Те ще трябва да се срещат с пробационен служител два пъти седмично в продължение на шест месеца. Фалшивите документи пък ще бъдат унищожени.
Това е пореден случай на установени испански ментета. Други шофьори пък бяха заловени в Кърджалийско да управляват с неистински свидетелства, издадени в Гърция и Турция.
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
11/11/16 17:03

Инструктор или някой комбина от ДАИ за далавери от 25 години да е осъдил няКОЙ? Аха, чакат новия президент да ги управи! На всякъде мирише на кражба и далавера и няма КОЙ. За това ПРОМЯНА!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи