Над 1000 модела пердета в най-разнообразна цветова гама. Феерия от цветове и най-изтънчените материи от Изтока. Всичко това може да се пренесе във всеки дом, придавайки неповторим уют, а клиентите могат да разчитат на съветите на специалистите в подбора на точно определените модели спрямо дизайна на жилището и мебелите. „Изворът на идеи и уют” е само един-Modern perde. Магазинът в кърджалийския квартал „Възрожденци” може да задоволи вкусовете и на най-отегчения клиент. Всички тъкани са внос от реномирани производители, а самото ушиване става в цеховете на фирмата.
„Памук, коприна, материи, които са с безкомпромисно качество. Вземаме размерите на място. Помагаме със съвети на клиентите ни при избора на декорация спрямо прозорците, мебелите, дори изложението на стаята. Имаме богат избор от курнизи, подходящи за дизайна на всяко жилище. До 10 дни след като поръчката е заявена, тя е изпълнена. Ушиването е безплатно, както и доставката и монтажа. Клиентите просто избират материята, моделите, цветовете, а цените са подходящи за всеки джоб”, коментират експертите с над 20-годишен стаж в бранша.
Modern perde разполагат с пердета и завеси за спалнята, за хола, за детската, за кухнята, за всекидневната… Магазинът предлага и различни модели курнизи, както и ролетни и щори „Ден и нощ”.
„Моделите и цветовете са толкова разнообразни, че ще удовлетворят всеки вкус. На клиентите предлагаме и спално бельо, отново с качество без компромис. Колекциите ни се обновяват постоянно спрямо последните модни стандарти в обзавеждането. Предлагаме и отстъпки при декорация на цялото жилище. Много добре знаем колко е важен за всеки нашенец домашният уют и затова сме готови да му помогнем в най-правилния избор. А това означава никакъв, абсолютно никакъв компромис с качеството на материалите, изработката и желанията на клиентите”, категорични са от Modern perde.
Магазинът се намира в квартал "Възрожденци", бул.”Христо Ботев” 70, до бл.23.


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.