12-членен Общински консултативен съвет по въпросите за младежка ще бъде създаден в Кърджали, съобщиха за 24rodopi.com от Общинска администрация.
Въпросът за създаването на Общински консултативен съвет бил поставен от заинтересовани институции и организации. Те изразили становище за необходимостта от създаване на съвет, който да представлява младежите в общината, да изразява техните желания и потребности и да подпомага ръководния екип на общинска администрация при формулиране и разработване на общинската младежка политика.
Съветът ще бъде ръководен от кмета инж. Хасан Азис, а в него влизат представители на различни институции, както и на студентските и ученически съвети.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/12/16 15:30

    Тоя съвет ще върне най малко 10000 младежи от чужбина в Кърджали.Благодарение на Хасан!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/12/16 01:16

    kat sizdadat toq sivet clenovete nqma da mogat da otgovorqt na mnogo viprosi ot strana na mladejite , preporicvam kmeta da sloji pone tuk malko po-umni clenove ..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/12/16 16:11

    Ferdi Murad da e predsedatel! Edin mojest i znaest malad MAJ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/12/16 17:18

    Иии добре да кажем че ще върне ама какво ще направят след като се върнат? Работа има ли ? Хайде да кажем че има работа обаче каква заплата ще получават за 400 лв ли ще работят ? Младежите вече бягат бягат не им стигат парите какво ще направят тука? Във втория срок на учебната година даже не чакат да им се оформят оценките кат си осигурят работа веднага бягат да работят в чужбина за да изкарат пари. На какво ниво сме с образованието? Вместо да се занимавате с такива неща и да си губите времето направете нещо да се отворят повече работни места с по-добри възможностти за младежите за могат да се реализират. Когато се отварят нови работни места с добри доходи те сами ще се върнат в града, ама празни приказки само си правим че се интересуваме от нещо.... Излизайте вънка малко и вижте какво става без осветление на всякъде дупки. В града вече обикалят крави, и на никой не му пука по централните части на възрожденци, около Славейков, по главния път за Маказа. Празни приказкиииии

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.