„Пълно е с боклуци пред входа на автогара „21 век” в Кърджали. Плащаме си данъците, а излиза, че няма кой да мете”, се посочва в писмо на читател до 24rodopi.com.
Според възмутения кърджалиец, най-мръсно е пред търговските обекти зад автобусната спирка на градския транспорт.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/12/16 09:29

    Най-лесно е да се каже "Няма кой да мете"!Според мен проблема е,че липсват първите седем години на тези които изхвърлят тези отпадъци.Пълно е със "селяни",които още си изхвърлят боклука от терасата и си мислят,че пред блока е сметище!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/12/16 09:34

    Честито

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/12/16 09:45

    Едните хвърлят боклуци,другите не метат и това е резултата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/12/16 10:29

    Има кой да мете, но при тая безотговорност от селяците, населили града, няма как да се насмогне да се чисти. Като спрат да се държат като хайвани и да хвърлят навсякъде боклуци, тогава ще е чисто. Имам чувството, че хората нарочно хвърлят боклуците си по улиците.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/12/16 11:03

    Кучетата разхвърлят боклуците, дори разсъсват опаковани торби с отпадъци, търсят храна. Колкото повече гладни глутници, толкова повече разхвърляни боклуци.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/12/16 13:59

    Снощи докато си пикаех спокойно през терасата и покрай мен прелетя торба с боклук от горните етажи!!! Е нема да се оправи така тая Държава!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/12/16 16:32

    Абе миналия месец беше реване че ви пращат кафетата и баничките сега пък мръсно на вас ограждане НЯМА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.