Спасени и спасители превзеха Топ 10 на най-четените новини през 2016-та година в 24rodopi.com – безспорният информационен лидер в тази част на България. Читателите на 24rodopi.com „забиха“ за постоянно сайта в Топ 5 на най-четените регионални медии в България и му „запазиха“ място в Топ 50 на Tyxo (всички сайтове – новини, обяви, игри, видео, запознанства и т.н.).
Между 27 и 35 хиляди
потребители четат всеки ден новините на 24rodopi.com, импресиите са между 180 и 250 000. Уникалното е, че само 16 % е делът на тези, които попадат на новините на 24rodopi.com през фейсбук (при повечето сайтове този показател и над 50-60 %, а при някои – 100 %). Огромно БЛАГОДАРИМ на всеки един читател!
Най-четеният материал през 2016-та е „Помните ли умиращото куче
Калеси? Вижте каква красавица е станала сега“ – 77 172 читатели.
„Семейство от Момчилград влиза в турски „Биг Брадър”, ще печели по джип… всяка седмица!“ е с 69 000 уникални посещения. Третата позиция с 64 854 читатели е „Момичето, което спаси пилота“. Шенай първо пред 24rodopi.com разказа „Изтичаше гориво, сърце не ми даде да оставя стенещия човек, държах главата му в скута си!“, след което стана и национална новина.
Следват новините: „Мюсюлмани от Ардино събраха средства за лечението на отец Марин от храма в „Резбарци”, „Наводнен е Ардинския мост, пътят за Маказа затворен! 13 сигнала за бедстващи хора“, „Работнички от „Теклас“: Знаят ли собствениците на завода какво се случва в цеховете? Уведомени ли са за случилото се на 18 ноември?“, „Адът слезе в Кърджали - десетки МПС под вода, дърво падна върху кола, сергиите на Пазара „плуват“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.