www.24rodopi.com

Шеф води шивачки на бани, те работят с… 30% повече!

сряда, декември 212коментара

Тиймбилдинг по родопски на извори в Турция


Шивачки от Родопите вдигат производителността си с 30 на сто след като шефът им осигурява почивка на минерални извори в Турция. Тактиката за родопски тиймбилдинг вече работи успешно втора година, а персоналът е изключително доволен, похвалиха се самите работнички, пишат колегите от всекидневника "Родопи Смолян".
„Чувстваме се щастливи, свежи и удовлетворени от почивката ни в Турция. Много колежки имаха здравословни проблеми, които почти изчезнаха след второто посещение. Водата става за пиене и помага за вътрешни болести - колит, гастрит и т.н.
Имахме възможност разгледаме местни забележителности и забавления. Получихме подарък-вечеря за всички, от кмета на град Ихсания", посочват шивачките от селата Любча и Кочан. Всички те работят във фирмата на местен бизнесмен. Част от тях са се отървали и от болежки по време на 10-дневната ваканция на Сефа Термал.
„Преживяванията ни бяха прекрасни-хората, водата всичко е просто невероятно. Имахме колежка с алергия, астма която захвърли помпичките, възрастна жена от с.Кочан с болни крака и дископатия захвърли бастуна и сега се чувства много добре.
Там срещнахме прекрасни българи, чули за вълшебството за водите в „Сефа Термал" и дошли от Мадрид и Палма де Майорка. Изкарахме миналогодишната зима без грип и вируси, здраве и живот мислим да го направим практика да караме отпуската си на минералните извори", посочват шивачките.
Те благодарят на собственика на фирмата Павел Ферадов за осигурените почивки за целия персонал. По думите им пък шефът също е доволен заради производствените постижение след екскурзиите.
На снимката: Щастливият персонал на фирмата
24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Родоп4анин
22/12/16 07:08

Водите на СЕФА ТЕРМАЛ лекуват минимум 400 болести.в срок от 10 дена които направи 21 процедури 12 месеца не се разболява.
0090 532 4312126 тел е на един от основателите на тази фирма родом от Кърджали.

Анонимен
22/12/16 19:35

Изпратиха мъжете в чужбина на гурбет, кеф ти бани, кеф ти вани.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи