31-годишният И.С. е късметлията, който спечели 500 000 лева с билет от „Златните пирамиди” на Националната лотария.
Както вчера 24rodopi.com писа, той и съпругата му регистрираха печелившия билет в павилиона на улица „Републиканска“ в центъра на Кърджали, до Паметника на освободителите.
„И. купил билета от бензиностанция в Кирково преди два дни, но търкането на квадратчетата и пирамидата оставил за Кърджали. Същия ден е бил на пазар в Кирково, но оборотът бил слаб и решил да си купи билет на тръгване. Той обикаля пазарите в Кърджалийско и продава
килими и други неща. След като разбрал, че е спечелил голямата сума, отишъл със съпругата си вчера на обяд в централния пункт, за да питат как ще си вземат парите. След проверка се установило, че наистина печалбата е 500 000 лева. И. ще получи парите по банков път“, разкриха за 24rodopi.com близки на щастливото семейство, което живее в махала в периферията на Кърджали.
И. е баща на три деца.
„Бедно семейство са. И. работи от дете, 5-ма братя са, трудно се оправяха. Сега поне неговите три деца ще растат задоволени“, коментира близкият на щастливеца.
24rodopi.com
На снимките:
Пазарът в Кирково в деня на слабия оборот и купуването на билета;

Пунктът на „Лафка“, където ден по-късно И. разбра, че „пирамидите“ му носят 500 000 лева
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/12/16 13:22

    Вие "медиите", защо постоянно се бъркате в на хората работата ? За какво Ви е да го разпространявате толкова "дълбоко" има много далета които ще го безпокоят.

    ОтговорИзтриване
  2. Praseto peevski shte se oplyoska yako sega.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/12/16 10:07

    super pravi medyata koyto pere pari nelegalni izkat da mu vzemat ot toya tsiganin bileta musenitsite na kj politysiya da debne ako ima zakoni

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/12/16 10:09

    super napravihte bravo na rodopi tiya musenitsi koyito izkat da mu vzemat bileta na mangala da sledva

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/12/16 10:53

    daeba shtaslivite mangali :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.