www.24rodopi.com

Отново терор край Босфора! Кола-бомба се взриви до полицейски автобус - 29 загинали, 166 ранени (снимки, видео, обновена)

събота, декември 102коментара


Кола-бомба се заби в полицейски автобус до стадиона на „Бешикташ“ в Истанбул - "Vodafone Arena", около 22.30 часа. Втора бомба гръмна до площад „Таксим“, в парка "Мачка". 29 души са загинали, като 27 от тях са полицаи. Ранените са 166 души са ранени. 
Според министъра на вътрешните работи Сюлейман Сойлу в единия случай се касае за кола - бомба, а в другия - за камикадзе. Целта на терористите била полицейският автобус, твърди министърът. От ръководството на гостуващия тим "Бурсаспор" пък разпространиха съобщение, в което се казва, че бомбата е гръмнала, когато феновете започнали да излизат на улицата и тръгнали към паркираните коли.
24rodopi.com
Снимки: Ройтерс
Подробностите – в 24bulgaria.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
10/12/16 23:49

Ужас, какво става днес бе, хора? Защо се случва всичко това?

Анонимен
12/12/16 08:37

Вие какво очаквате? Избиват се невинни хора в Югоизточната част на страната и се води война с южната съседка Сирия. Потърпевшите реагират по възможно Най-гадния начин... Държавният глава си изживява като новия Селим, а народа му ще страда още, за огромно съжаление...

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи