www.24rodopi.com

40 деца в Ардино писаха за своите любими хора

вторник, декември 60 коментара

Над 40 ученици от Ардино взеха участие в литературния конкурс на тема „Моите любими хора”. Той бе организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.
„Целта на конкурса бе участниците чрез своите творби да отправят най-оригиналните си послания към хората, които обичат – родители, приятели, любими хора и да покажат, че не подлостта и егоизмът, а любовта между хората трябва да стане водещо начало в поведението на подрастващите”, заяви Мехрибан Ардалиева, секретар на Комисията в Ардино.
Жури с председател Мюзейен Юсуфова, преподавател по изобразително изкуство в ОДК-Ардино, имаше нелеката задача да определи и класира победителите. Те бяха подредени в три възрастови групи.
В първа група от 7 до 10 години победител е Есин Юмерова, на второ място е Виляна Симова, а трета е Айлин Осман.
Първо място във втора възрастова група от 10 до 13 години е за Ивайла Ставрева, второ място е за Ивайла Филипова, а третото е за Даная Исмаилова.
Първа награда в трета възрастова група от 14 до 18 години е за Айсун Кочева. На второ място журито класира Сание Али, а трети е Бекир Велиев.
За всички останали имаше награди за участие, осигурени от Община Ардино.
Гюнер Шюкри
24rodopi.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи