Обичаме математиката! Това доказаха учениците от област Кърджали, явявайки се на Коледното математическо състезание, което се проведе в ПГПЧЕ „Христо Ботев" в  Кърджали. То се организира от СМБ –Секция „Изток" , гр. София и е част от състезанията, посветени на големите български празници Коледа и Великден. Проведено за втора година с голям брой участници –774 ученици от първи до дванадесети клас, състезанието вече се превръща в традиционно и  за нашата област. Учениците проявиха голям ентусиазъм и показаха завидни знания и умения по математика. Фактът, показателен за знанията им, е завоюваните 44 призови места от младите ни математици.
Тържествено, в актовата зала на  ПГПЧЕ „Христо Ботев" бяха връчени медали, грамоти и награди на първенците от госпожа Емел Бабаева, старши експерт по математика в РУО – гр. Кърджали, и от госпожа Йорданка Чавдарова – директор  на Гимназията.
В класирането за учениците от 9 до 12 клас безапелационни победители са математиците на ГПЧЕ "Христо Ботев".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/12/16 19:39

    Намерете си по-кадърен фотограф,част от децата са извън кадър/отрязани/

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/12/16 09:06

    И както винаги за Кърджали резултатите са анонимни, за всички останали градове резултатите на участниците се обявават, както на сайтовете на училището организатор, така и на специализирани сайтове, но за Кърджали информация - никъде и никаква. Нали участниците - победители и всички останали, би било добре да видят резултатите си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/12/16 10:01

    Наистина, странно защо резултатите на област КЪрджали са анонимни, уж медалисти децата, а никъде няма резултати. Как става така? Публикувайте ги! Нека ги има където са и другите резултати на децата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/12/16 16:45

    Какви са тези златни медали! Аз знам, че медал се дава за особени заслуги! Не очаквах толкова да се обезцени медалът като отличие!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/12/16 17:53

    Кърджалийските резултати никъде ги няма. Защо така? Резултати няма, пък медали се раздават...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.