На централна улица в Момчилград куче агонизира. Отровено е. Залита, опитва се да остане на крака, но пада, приритва и…
Тази картина е заснета със смартфон от дете, като видеото бе предоставено на 24rodopi.com.
Десетки кучета са избити в Момчилград в последните месеци със салами, в които злосторник е сложил силна отрови. Масовият убиец на кучета засега е неизвестен.
24rodopi.com
Очаквайте подробностите
Как скитащият из Момчилград Индиго се спаси и вече си има дом в… Германия – четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/12/16 14:52

    От дълги години така се справят с уличните кучета както в община Момчилград така и в община Кърджали и други общини, това е общинска политика, така излизало най евтино на общините. Тези хора са неверници, Аллах заповядва на вярващите да пазим и помагаме на животните, а не да ги измъчват.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/12/16 15:15

    И неговият край ще дойде скоро...в агония. Ще те пипна, копеле, недъгаво!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/12/16 15:43

    Господ ще го накаже изрод долен

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/12/16 15:45

    Това човек ли е. Дано да се гърчи от страдания през целия си живот

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/12/16 15:47

    Гад долна......

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/16 20:30

    za tva bg sme na tozi xaos polovinacata naciq e s degradiral isaxnal mozak varvarska papla4 a toq kade go e napravil tova i na si4ki koito pravqt tova i naranqvat jivotni im jelaq ot leglo da nestanat dokat di6at da gi hranqt s slamki

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/12/16 20:34

    kakvo sha me odobrqvash bee kakvo sam pisal daneminavam pres granichen pinkt

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/12/16 20:38

    hotel za kuceta nyamali v evropa

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/12/16 06:08

    Изрод.Много има да гори в ада...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/12/16 12:27

    Първо да се погрижим за болните деца на България които умират по болници пенсионерите които живеят с 150 лева на месец и старческите домове в които мизерстват възрастните хора.Когато всичко това се оправи съчуствайте на кучетата че са ги отровили .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/12/16 16:34

    Какво да кажем за някои небалансирани хора, които разхождат по парковете и на улицата, изключително опасни породи кучета, без намордници и без нащийници, което може да причини смъртни случаи на невинни хора?
    Защо за тях не се прилага наказание и дори лишаване от свобода, както за боравене с огнестрелно оръжие? Защо от тях не се изисква да си вземат специално разрешение от полицейския участък?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/12/16 18:09

    Az vsqka sutrin si kram deteto na daskalo znaeteli kolko mnogo sa osobenno tam na mosta pred bolnicata edna sutrin schtese da raspokasa edna Jena bravo na tozi covek deto gi travi afferiim

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.