„Нахалството няма граници! До самия светофар на кръстовището на „Булаир“ и „Републиканска“ има паркирали таксита. Лентата за дясно завиващи се е превърнала в пиаца. Който е избрал десния завой е нарушител, защото трябва да се престрои в лентата за направо („Възрожденци“), а да тръгне за Пазара (надясно) и да създаде условия за ПТП. Задръстването в центъра на Кърджали е ужасно“, това написа до 24rodopi.com кърджалиец.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/12/16 22:41

    Of golqm pras vece. Ot godini si e taka tam. Plus tova ne samo tam e taka. Prestanete vece s tiq tupi izmishlotini novini. Nqmate kakvo da izmislite vece!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/12/16 22:47

    sigurno opstinata neye na dalec dagi vidi nali nahalnite taksiciyi

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/12/16 22:48

    Каквато дясната такава и лявата пред банката. Няма нищо да се подобри колкото и да се ядосваме и пишем по форумите. Искаме да сме като Германия но самите ние не се променяме

    ОтговорИзтриване
  4. Golyam pras to dvijenie nyama prez nosta

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/12/16 22:53

    в тоя град нищо не се променя, колкото и да си пишат граждани и журналисти, на никоя институция не и пука.За какво да се напрягат,заплатата така и така си върви, стажа се трупа - и - здравейте пенсия и 20 заплати

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/12/16 23:15

    Задръстване??? Хаахйхаха

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/12/16 02:17

    V toq umrql grad hora nqma ...pak kamoli koli i to zadrystvane da stani chak ... tva v rodopi golemi jornalisti imate bravo golemi !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Yellow Taxi11/12/16 07:48

    Малоумник, там е действителна пиаца! Хората си плащат за пиаците,ако не си наясно,да го знаеш!Проблемът е, когато частните автомобили спират по пиаците - Инсайд.. Проблемът също е,когато има спрени коли по булеварда пред френдс,пред дупката(Хол)...пред джаз кафе , срещу блок ракета..пред релакс-срещу учителския..Ти хубууу си снимал,ама удряш голяма греда!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/12/16 08:47

    Тая пияса да не ве е проблем шофьорите са в колите.А не ви ли пречат колите пред зират банкасъ,френдс джаз кафе и мн.други места

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/12/16 09:26

    Това е най-неудачното място за таксиметрова "пиаца".Този който го е разрешил е простак,и потенциален престъпник.Може ли на кръстовище да се позволи такова безобразие?Във всеки един момент тия гладници,за два лева могат да предизвикат тежка катастрофа.Ама е така,като няма кой да спазва законите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/12/16 10:31

    А отсреща...?Пред банката?Как се завива на дясно?

    ОтговорИзтриване
  12. Абе пич какво пишеш за бакшишите, като долу след светофарите на парк "Арпезос" в посока към пазара e объркана маркировката точно след уредбата и никой не се съобразява къде спира въпреки, че има два паркинга в този район. Пиши по смислени неща младеж. Гони общината да си върши работата, а не хората които едвам преживяват.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/12/16 20:24

    11/12/16 09:26 Ей нещастник, щом си толкова светнат що не се кандидатираш да преценяваш кои места са възможни за пиаци на такситата??? Може да направиш прекрасни неща за града ни, но имай на пред вид паркиралите на забранен знак за местата които са опоменали от другите коментари!!! За тях какво ще разпоредиш???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.