Младежко ДПС-Кърджали се включи в организираната от Движението за права и свободи акция по кръводаряване за пострадалите при инцидента в Хитрино. „В готовност сме да продължим и през следващите дни”, съобщи зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, който бе на място в Кръвния център и изказа дълбоки съболезнования за семействата и близките на загиналите. Тук бяха още областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам, общинският председател на ДПС Мюмюн Али, общински съветници от ДПС и млади хора от различни общини на областта.
„Инициативата е сред млади хора, но на нашия призив се отзоваха и по - възрастни кърджалийци. Само от 11 до 12,30 часа в неделя минаха 7-8  души. По телефона се обаждат и  младежи от региона, които също желаят да дарят кръв”, обясни Ахмед Моллахасан, председател на Общинската организация на Младежко ДПС в Кърджали. Младите хора изказаха благодарност на Отделението по трансфузионна хематология към МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” в Кърджали за добрата организация и за това, че освен дежурният екип в неделния ден са се включили и други медици от  отделението. Те са готови да продължат кръводарителската акция и през седмицата. Младежите от ДПС са в готовност да се включат и в последваща кампания за събиране на дрехи и одеала в помощ на жителите на село Хитрино.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/12/16 19:23

    Много от ранените са турци за това даряват кръв,ако бяха българи нямаше въобще да го има тази статия !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/12/16 20:08

    19:03 ti vqrvasli si v svoite dumi tapanar.. Kakvo znacenie ima etnosa tuka.. Az podkrepqm DOST no evala na mldjk Dps

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/12/16 20:09

    Анонимен 11/12/16 19:23 Я си *би майката!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/12/16 20:15

    Абе боклук я се скрий някъде и не се обаждай има ли значение какъв е по етност там става въпрос за човешки живот

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/12/16 20:59

    Какво значение има пострадалите от какъв произход са Турци или Българи трагедията се случи във България. Оставете рациските мисли време е дасме единни във такиви моменти трябва да се помогнем без да делиме хората на нации.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/12/16 21:00

    Не разделейте на онава или това,това са хора потърпевши,сред тях има и турци и българи и роми.Ако не вярвате отивайте и вижте. Аааа междудругото не отивайте с празни ръце.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/12/16 09:11

    ТИ ДА НЕ СИ ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/12/16 09:18

    Браво на Младежко ДПС. Бъдещето е в младежките.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/12/16 11:12

    на снимката в дясно има котка

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/12/16 13:22

    до 19:23 Анонимен Аз съм от турски произход дарявала съм кръв на момиче българка пострадала при катастрофа а ти изобщо дарявал/а ли си кръв няма значение каква религия изповядва човешко същество ???ахмак такъв и бих дарявала пак и пак...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.