www.24rodopi.com

Хасан Азис раздаде подаръци и разпореди: До Нова година желанията на сирачетата да бъдат удовлетворени!

сряда, декември 281коментара

За 13-та поредна година кметът на Кърджали инж. Хасан Азис се срещна предновогодишно с 14 деца-пълни сираци от общината, на които той се явява настойник. На всяко едно дете или на придружаващите го близки и роднини бяха раздадени по 460 лева – размера на минималната работна заплата от 1 януари 2017 година, и по една торбичка пълна с лакомства. Освен това всяко дете или неговите близки си пожелаха неща, от които се нуждаят, сред които отоплителни печки, строителни материали, таблети, телефони, телевизори, дори жилище.
Кметът инж. Хасан Азис разпореди на служители на администрацията желанията на децата да бъдат удовлетворени до Нова година.
Той пожела на децата здрава и успешна нова 2017 година. „Надявам се новата година да бъде по-добра за вас. И така както досега е било, да си помагаме, да споделяме грижите си, проблемите си. В лицето на общината и в лицето на кмета, да знаете, че имате един човек и една институция, която във всеки един момент ще ви съдейства и ще ви подпомага". С тези думи инж. Хасан Азис се обърна към децата и им пожела да бъдат не добри, а най-добри в училище. За тези, които желаят да продължат образованието си в по-горна степен, инж. Азис обеща да съдейства по всякакъв начин.
24rodopi.com

Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
30/12/16 19:16

Точно пък тези отпред не са пълни сираци, а непрекъснато протягат ръка да вземат от държавата каквото им се полага и не им се полага.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи