www.24rodopi.com

Кърджали готви стратегия за „личностно развитие на децата”

понеделник, декември 51коментара

В Областна администрация Кърджали се проведе работна среща за разработване на Oбластна стратегия за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в региона. На нея присъстваха  представители на общините, Регионално управление на образованието, Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, РЗИ, НПО и други институции, имащи отношение към подкрепата за личностно развитие.
Присъстващите се запознаха с организацията на процеса до настоящия момент. Готови са анализите на общините, въз основа на които ще се изготви Стратегията.
На срещата, ръководена от Началника на РУО Гроздан Колев, бе предоставена  структурата на Стратегията, която е стандартна и ще обхване всички страни на процеса. Обсъди се организацията по разработването й - параметри, отговорници, срокове.
Членовете на областния екип се обединиха около идеята за изготвяне на работеща Стратегия, която да отговоря на конкретните потребности от подкрепа на личностно развитие на децата и учениците в област Кърджали за период от 2 години.
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
5/12/16 18:04

Много баби - хилаво дете! А пък за главния акушер - няма какво да се каже, освен тежко на децата и майките им!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи