www.24rodopi.com

Активисти на ДОСТ се включиха в кръводарителската акция на ДПС за пострадалите в Хитрино

неделя, декември 113коментара

Част от новоизбраното общинско ръководство на партия ДОСТ в Кърджали се включи в акцията по даряването на кръв, която днес организира ДПС, видя репортер на 24rodopi.com.
„Даряването на кръв е въпрос на личен избор. Тук сме, защото хората от Хитрино се нуждаят от кръв. В никакъв случай не трябва да се правят опити за извличане на политически дивиденти от трагедията, сполетяла нашите братя и сестри“, заяви председателят на Общинския съвет на ДОСТ Рашит Рашит.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
11/12/16 16:15

Стига сте правили политика. Няма ДОСТ няма дюшман, всеки протяга ръка на нуждаещия се. Това е в генетиката на мюсюлманина.

Анонимен
11/12/16 17:51

Eeee!За сетен път се убеждавам че това турците сте много просто племе,живи ислямиски маймуни.Какво значение има дали някой е от ДОСТ,ДПС,БСП или тем подобни.Каква е кръвта на едните или другите,или си мислите че във вените ви като тече кръв,че и тя задължително трябва да е мюсюлманска.Българин съм,и щях да ходя да даря кръв, ама вие не заслужавате.Ако това нещастие беше станало с българи,надали щяхте да се юркате толкова,че чак и на партийни активисти ще ми се правите.Не ви е срам!

Анонимен
11/12/16 19:11

Абе защо се политизира една такава хуманна акция! Що за простотия е това политизиране!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи