www.24rodopi.com

Скандал! Кюрдски терорист умря в България, турски кмет изпрати служебен траурен автомобил на границата

събота, декември 173коментара

Турски кмет бе подложен на яростна критика в социалните мрежи след като изпрати служебен траурен автомобил да прибере труп на активист на терористичната организация ПКК от българо-турската граница.
Нападаният е кметът на община Къркларели Мехмет Сиям Кесимоглу. На обвиненията, че „тялото на активист на терористичната организация ПКК е транспортирано от Община Къркларели“, кметът отговаря пред репортер на Анадолската агенция, че не знае за кого е бил изпратен траурният автомобил. Той уточнява, че през годините се е доказал като яростен противник на ПКК, дори е сред тези, които навремето са искали от прокуратурата да задържи лидера на ПКК Абдуллах Йоджалан.
Миналата седмица е постъпило искане в Общината в Къркларели за пренасяте на трупа на турския гражданин от граничният пункт „Малко Търново – Дерекьой“ до летището в Чорлу. Кметът позволил ангажирането на служебния траурен автомобил.
Кметът подчертава, че турските дипломати в България също не са посочили в документацията, съпровождаща трупа, че починалият в България е застрашавал националната сигурност на Турция.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
17/12/16 13:26

Шабанали е забравил да го вкара в забранителния списък с душманите на ДОСТ и гитти битти Турция прати служебна кола за терорист.

Анонимен
17/12/16 14:14

Türkiye'den Bulgaristan'a sert uyarı!

Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Süleyman Gökçe, Bulgaristan'ın Türkiye'ye taziye mesajı bile yollamadan seyahat uyarısı yapmasını eleştirdi.

zaferiyus
18/12/16 10:56

Mekani CEHENDEM OLSUN Teroristin.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи