ДПС подкрепя линията на председателя Мустафа Карадайъ „Движението да не бъде патерица, а да влезе във властта през парадния вход“.
„Позволете ми от ваше име да благодарим и да поздравим председателя на партията за изразената позиция“, каза пред многохилядното множество на площада в Момчилград евродепутатът Неджми Али.
"Моят призив е на предсрочните парламентарни избори с нашето достойно представяне, със силата, която извира от нашата заедност ние да участваме в онова мнозинство на страната, което ще се основава на ценности, за да участваме в следващото управление", заяви председателят Движението Мустафа Карадайъ.
Припомняме, че цялото ръководство на партията участва във възпоменателни митинги от 24 до 27 декември в Кърджалийско – Млечино, Ауста, Горско Дюлево, Момчилград, Нановица, Груево и Равен, в памет на жертвите по време на протестите срещу т.нар. "възродителен процес" преди 32 години. Карадайъ призова хилядите симпатизанти на ДПС да бъдат единни, като отбеляза, че за последните 26 години са правени 6 опита за бъде разделяно ДПС като последните 2 опити са се случили в рамките на 3 години.
Евродепутатът Неджми Али подчерта, че по принцип винаги при наличие на проблеми у нас, всички се надяват на ДПС за разрешаването им.
„Предстоящите парламентарни избори са изключително важни, защото това е пътят за връщането на ДПС на власт и за възстановяването на демокрацията. И няма никаква истина в опитите за внушения на някои, че ДПС води неподкрепяща политика спрямо Турция. Напротив! Когато Европейският парламент реши преговорният процес с Турция да бъде замразен, единствените противопоставили се на това бяхме ние от ДПС“, заяви евродепутатът от Алианса на либералите и демократите в Европа Неджми Али.
Какво каза още той на многохилядния митинг в Могиляне, вижте видеото:

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus e kazal.
    ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО БЪЛНУВА. ЙОК ЧОДЖУМ ЙОК БАЛАНСЬОР И ХАЙДУТЛУК ВЕЧЕ. БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД СА МНОГО ДОБРЕ БЕЗ ВАШЕТО УЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТА. НАЗДРАВЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/12/16 14:59

    Цяла година ДПС и ДОСТ, по празниците ДПС и ДОСТ, в края на годината поне малко рахат от тях няма ли да има?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/12/16 15:25

    Мечтайте си...стадото вече го няма.Като бяхте на власт на обикновените турци с какво им помогнахте.Само за вас и за вашите близки работихте

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/12/16 15:25

    dva piti ucastvahte viv vlastta,kakvo napravihte za naroda,skoro da ste hodili da izkarvate nyakakiv dokumet za peryoda 1986-1987g.she se sreshnete sis bilgaskoto ime,zasho nesa premahnati tiya imena za 26 god.nisho ne napravihte.A niye kogato glasuvahme si pomislihme ce se interesuvate ot maltsinsvata a partiyata Dps samo misli za interesite na Bilgariya.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/12/16 15:45

    Да се изселят в Сирия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/12/16 15:46

    Кат участват във власта ква файда

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/12/16 17:02

    унищожиха децата ни всички до един от 1989 до 2016 . крадци на прехода. с чужда пита помен лесно се прави. затова ли ги отгледахме да ни се подиграват простите българи. не виня само дпс всички до един. западни държави след Нова година връщат хората. Нито тук покой, нито там покой, а бяха бебета през възродителният ви процес. каква вина имат нашите деца, каква вина...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/12/16 20:16

    oha ohaaaaa drug pat
    vav vlasta picnahte da stahuvate komunisti
    komunizma svarsi vece za istinskite tursi

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/12/16 20:35

    zabravete parlamenta veche otivaite v saraia tam da vi hrani

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/12/16 12:34

    А бе редакция нещо забравихте да одобрите един коментар за тази линия на карадайъ и за властта която трябва само за стотина бандити и мафиоти и крадци .Нещо ви се струво дразнещо и се плашите от истината ли .Народа сега ще ви покаже кой за кого е работел.Властта,която искате за себе си или за електората

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/12/16 01:18

    Gule gule ..... Tozi film svarshi...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/12/16 11:09

    15.25 bravo tova e istinata daje im praveha mrisno

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.