„Една дама с автомобил с хасковска регистрация бе паркирала на тротоара и седя в колата. През цялото време гледаше пешеходците как заобикалят превозното средство, без да се чувства неудобно. Нагло нарушаване на Закона, а може би не знае правилника за движение по пътищата или някой й осигурява „чадър”, за да не бъде  санкционирана...”, ни написа читателка на 24rodopi.com, щракнала за спомен на институциите безнаказаната нарушителка на пътя.
В Кърджали явно всякакви номера минават…
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/12/16 19:33

    Afferim kızım hangi knijarnicadan aldın o knijkayi bizde alalim

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/12/16 19:55

    Смятай в Хасково какви селяндури има по-големи от нашите тука.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/12/16 21:03

    Понеже е с различна регистрация прави впечатление, а какво ще кажете за всички останали ,всекидневно нарушаващи Закона за движение по пътищата, включително и наглото паркиране в близост до зебри и закриващи видимостта на кръстовища ? А за безоразното паркиране сутрин пред училище Отец Паисийй???? Къде са органите на реда ? Защо само по сигнал може да се види униформен да глобява?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/12/16 21:04

    От къде си купи книжката ма алоо? Дай и аз да си купя.
    За такива прости хора има книжка за ... няма.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/12/16 06:22

    Таково паркиране не бяхме виждали отдавна

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/12/16 09:48

    Да и отнемат книжката и да видим другия път къде ще паркира.
    Ще и дадат пари пак няма да паркира гарантирам.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.