Седем месеца след катастрофата на „Беломорски”

Година условно получи гурбетчията, който сгази с автомобила си велосипедист на кърджалийския булевард „Беломорски”. Присъдата на 23-годишния Джейлян А. бе отложена с тригодишен изпитателен срок, решиха окръжните магистрати.
Припомняме, че инцидентът стана вечерта на 31 май т.г. в района на магазин „Васмар”. Водачът на лек автомобил „Фолксваген” блъснал 34-годишния Себайтин Р., който управлявал велосипед по пътното платно. Вследствие на удара колоездачът умира на място.
Кръвните проби на загиналия откриват наличие на алкохол, посочиха тогава запознати с разследването. В джоба на мъжа пък е била открита пластмасова бутилка с алкохолна течност.
Шофьорът се е движил от „Веселчане" в посока автогарата, колоездачът пък е управлявал велосипеда си в противоположна посока. Мъжът е криволичил с колелото като в един момент завил рязко, навлизайки в насрещното платно. „Джейлян е натиснал рязко спирачките, но велосипедистът се е блъснал в дясната част на автомобила. Момчето веднага е проверило пулсът му. Малко по-късно дошлият на място лекарски екип е констатирал смъртта. Мъжът е починал след като си е ударил главата в бордюра, ни казаха лекарите", заявиха след инцидента за 24rodopi.com роднините на 23-годишния мъж.
Джейлян работил от 5 години в Дания. Идвал си е само за подмяна на документи. Това било първият случай, в който успял да вземе отпуска, за да дойде на бала на брат си. Във фаталната вечер пътувал за среща с приятелката си. Според близки, момчето не употребявало алкохол. След случая Джейлян бил изключително разстроен.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/12/16 23:21

    rushvet i deloto priklyu4i zna si mom4eto kide da probuta spestenite mizerni pari ot gurbeta nay malko 10 godini za toya oligofren pravosidieto ni e korimpirano boklutci

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/12/16 09:11

    Момчето нямаше вина затова присъдата е така ,даже това е много за него .. а ти много знаеш затова коментираш първо се научи да пишеш на български език простак 23:21 20/12/2016

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/12/16 12:26

    Не е виновно момчето! ВИНОВНИЦИ СА ВСИЧКИ ОТ ТЪПАТА КЪРДЖАЛИЙСКА ФИКТИВНА УПРАВА,ЧЕ НЕ СА ПОМИСЛИЛИ ДА ПОСТАВЯТ НАВСЯКЪДЕ ВЕЛОАЛЕИ,КАКТО Е В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ! НИЕ В КЪРДЖАЛИ НЕ ЖИВЕЕМ,НИЕ ОЦЕЛЯВАМЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/12/16 15:18

    Работил е на запад момчето и си има евро! Който има пари и власт си купува ниски присъди, дори условни ! Да живееш в Булгаристан е ГОРДОСТ !Има демокрация, прав, свободи, говеда и коне по улиците, супер здравеопазване и образование ! Министри намерени по кръстовища и мостове! Премиер с пореден незавършен мандат ! Напред към комунизма !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/12/16 21:32

    Кърджали е люлка на некадърнисите и паралиите, карай, трепи на ред и плащай където трябва, това е истината за тука!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.