Районна прокуратура-Момчилград привлече като обвиняем Никола К., на 25 г., за това, че ползвал контролни знаци за моторно превозно средство, неиздадени  от съответните органи – престъпление по чл. 345  предл.2 от Наказателния кодекс.
На 11 ноември 2016 г. обв. Никола К. е управлявал лек автомобил, марка „Ауди ТТ“ и при извършена проверка на ГКПП-Маказа е било установено, че предната регистрационна табела на автомобила не била издадена от съответните органи.
Районна прокуратура-Момчилград привлече като обвиняема и Златка Т., на 63 г., за ползване на контролни знаци за моторно превозно средство, неиздадени от съответните органи – престъпление по чл. 345 предл.2 от Наказателния кодекс, съобщиха от прокуратурата
На 29 октомври 2016 г. обвиняемата е шофирала лек автомобил, марка „Ауди“, с пловдивска регистрация. При извършена проверка на трасе „Вход“, на влизане от Гърция в България, е установено, че предна регистрационна табела на автомобила не била издадена от съответните органи.
Както вече 24rodopi.com писа, в хода на разследването е установено, че табелата била изработена в работилница в гръцки град.
По делата е била назначена съдебно-техническа експертиза, според която табелите са неистински и не са изработени по държавните стандарти. Продължават да се извършват и други процесуално-следствени действия.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/12/16 16:31

    Задните табели какви са бе умнико .Ако искаш да поднесеш информация направи така че да бъде разбрана и достъпна за обикновения читател .А не глупости да ппишете .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.