www.24rodopi.com

Кметът на Кирково: Нека бъдем силни и добри, защото злото се надига и за съжаление има кой да му служи! (видео)

сряда, декември 283коментара

„Нека бъдем благодарни за това, което имаме. Нека бъдем силни, за да можем да преодоляваме това, което може да ни поднесе животът във всеки един момент. Защото всички виждаме какво се случва както у нас, така и по света. Нека бъдем по-добри, защото злото се надига и за съжаление, има кой да му служи“, каза пред хиляди присъстващи на митинга в Могиляне Шинаси Сюлейманов, кмет на община Кирково.
24rodopi.com
Цялото слово и кадри от митинга – във видеото:
Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
28/12/16 08:53

Да, вие трябва да бъдете доволни за това което имате,но на какво да се радват обикновените хора,които нямат нищо,децата им са в чужбина ,възрастните преживяват със 150 лв.пенсия.

Анонимен
28/12/16 16:52

който работи той ще яде. турците, мохамеданите са трудолюбив народ. и българите тракийци бяха, но грешката на комунистите е, че от селата в града, плановата икономика научи народа да стои на стол и до там. вкупом всички са виновни. вие депутатите ще си отидете по живо по здраво, а ще оставите обикновените хора да се мразят, няма да го допуснем, колкото и да ви се ще.
Не знам кой ни управлява, но за България е винаги добре да ни управлява някой отвън - в смисъл да не е българин с балканска психика, защото за българина кражбата е смисъл на живота - най-главното. Под много робства е била България - но от българското робство".
Капитан Петко войвода-Вечна му памет!Амин!

Анонимен
28/12/16 20:13

Шинаси Сюлейманов: Нека бъдем по-добри, защото злото се надига и за съжаление, има кой да му служи! (обновена, снимки)
понеделник, декември 26. За комунистите и заплесите Дюран Дюран както беше във виа за полицаите от комунистическо време. Повтарям статията защото то трябва да се набие в кратунката на обезверените, па белким на изборите се получи някакъв резилтат.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи