www.24rodopi.com

Отново сменят наименованието на Езиковата гимназия

четвъртък, декември 152коментара

Общинският съвет в Кърджали ще измени свое скорошно решение и отново ще промени наименованието на Езиковата гимназия.
На 16 септември Гимназията за преподаване на чужди езици „Христо Ботев“ става Профилирана езикова гимназия „Христо Ботев“, решиха преди три месеца съветниците.
На 18 октомври в Община Кърджали е входирано писмо от директора на елитното школо с молба за преразглеждане на решението и приемане на ново, с което наименованието да стане Езикова гимназия „Христо Ботев“. Съгласно проверката на документите от Регионално управление на образованието (РУО), се изразява становище, че съобразно нормативните изисквания, може да се даде предложение за промяна на наименованието на училището.
Очаква се разпоредителният орган на Кърджали да приеме искането на училището, което се намира на улица „Чернозубов“ №19 в града край Арда. Предложението ще бъде направено от кмета инж. Хасан Азис. След решението на съветниците той ще уведоми образователното министерство и РУО за извършената промяна на наименованието.
24rodopi.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

инж Илиев
15/12/16 10:01

Най добре е да се казва
Реджеб от село Лисиците

Анонимен
15/12/16 14:09

Da ima hliab za reklamnite agencii. Koito osven promqna na nadpisa shte pravyat I novi reklamni materiali za novoizpisanoto naimenovanie :)

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи