Една от пресечките на улица „Сан Стефано“ в центъра на Кърджали в неделния 4 декември. Възмутително е! 
Това написаха в сигнал до 24rodopi.com кърджалийци.
Цапащите не мислят, чистещите не смогват!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/12/16 20:06

    Tova e prostotiya

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/12/16 20:15

    Tiya kashoni-struvat nay malko 5lv.za vtoricni.nyamali edin umen siromah da si izkara prehranata.iii onya den tam ot blizo minavayki edin pensya hvirlyashe burkani kompoti stari ot godini.pitam go zashto ne hvirlya burkanite v konteynera.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/12/16 09:29

    Кой в района изхвърля кашони? Аптеките, спедиторската фирма, фирмата продаващи панталони или магазините за хранителни стои и фойерверки от другата страна на „Сан Стефано“. Ако се погледнат надписите на кашоните веднага става ясно...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/12/16 09:56

    Хората си плащат такса смет но няма кой да чисти

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/12/16 10:33

    Може ли такова безобразие бе хора, на нас сирийци не ни трябват сирийците сме си ние. Да изхвърляш 100 годишния боклук около блока си, дефакто в двора си. Оттам минават нашите деца,сеем зарази толкова ли е хубаво да живеем заринати в мръсотия и помия, така ли правим в домовете си. Защо не искаме да ни е чисто и красиво. Уж се гордеем че градът ни е много чист и зелен. Няма ли кой да види какво става и в какво превърнахме града си.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/12/16 12:38

    плащат такса смет но не като за магазин а като обикновени хора защото таксата за магазини е 5 пъти по скъпа ония наемат помещението пък собственика пласта таксата кът нормален човек ако тръгнат на проверка от общината но и те си пасуват на кой му дреме за народа

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/12/16 19:49

    Хвърлящият боклуците беше собственик на апартамент от блок "Мургаш". Явно си почистваше мазето, заедно с непълнолетния си син. Добър пример му дава, да му е чисто в къщи , а около него не го потоп. Може би е някой новодомец....така се прави на село, не е свикнал още с правилата на града....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.