"Аз имам един недостатък в своя живот - не съм предател. Оставам верен на Бойко Борисов, с който сме приятели от десетилетия. Бих останал министър само и единствено в правителство с премиер Бойко Борисов“, това твърди пред агенция „Блиц“ министърът на културата Вежди Рашидов.
Почетният гражданин на Кърджали е бил потърсен за коментар по повод телевизионното му участие, след което в медиите се появиха твърдения, че той би останал във властта и при друг кабинет.
"До края на годината предстои да се извършат много важни плащания. Аз като министър имам отговорности към служителите на ведомството, които трябва да си получат възнагражденията. Още веднъж искам да подчертая, че не бих останал в управлението, освен при кабинет на Борисов. В противен случай, ще изляза с пенсия и ще живея много по-спокойно", подчертава известният скулптор.
Изненадващо и за самите представители на Реформаторския блок (РБ), които получиха мандат за съставяне на правителство, след срещи с Ангела Меркел и други лидери на Европейската народна партия в Брюксел Бойко Борисов обяви, че трябва да има ново правителство. Според него това налагало искането на народа за промяна на избирателна система – в 100 процента мажоритарна, по подобие на френската.
24rodopi.com
Възможно ли е за по-малко от 6 месеца да се случатзаконово 240-те едномандатни района? Каква е вероятността Томислав Дончев дастане временен премиер, но да избута мандат през цялата 2017-та, но и през2018-та? Четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/16 14:29

    Абе боклук ти на кого разправяш че неси предател.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/16 15:15

    Значи правителство ще има? Май се е изпуснал без да иска градското!?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/16 16:53

    Ти беше приятел и на Илия Павлов и на Ахмед Доган ама........

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/12/16 16:54

    До 14.29: Вежди нито е боклук, нито е предател! Вежди никога няма да те остави насред пътя, защото е пич! Боклуци и предатели сте вие от ДПС, амъна койдумун яламаларъ я!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/12/16 17:16

    ti predade pametta na sobstvenata si mayka
    i si nay gp;remiya predate, i rodootstapnik

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/12/16 08:47

    До 16.54 - Да, пич е ама от кирпич. Пропукан е от всякъде.....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.