Водачите на МПС трябва да бъде особено внимателни в началото на Новия мост, в посока от центъра на Кърджали за квартал „Възрожденци“. Има риск от пропадане в шахтата. Една от чугунените решетки е открадната, а друга е счупена.
Някой, вероятно патил, е поставил сигнализация от типа "Направи си сам", за което водачите следва да му благодарят.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/16 15:27

    ami shahtite na tova platno ot drugata strana shto ne gi spomenavate s deset santa navutre v asvalta

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/12/16 15:57

    А до езиковта гимназия кога ще ги оправят, като крадат металните направете пластмасови или бетонни решетки

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/12/16 16:12

    Този въпросен "НОВ МОСТ" , аз не виждам къде му е новото? Целия плаче за асфалт, от една дупка влизаме в друга.... Кмете, недей само си чеса главата, а вземи да свършиш нещо в този град

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/12/16 16:13

    ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ КМЕТА МИНАВА ПО ПОВЕЧЕТО УЛИЦИ ??? И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО Е ДЕРЕЖДЕТО УМРЪЗНА МИ ОТ СЕЛЯНИ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ! КОЙТО КАДЕТ СИ ИСКА ПАРКИРА ДЕБЕЛИТЕ ПОЛИЦАЙ САМО СТОЯТ В КОЛИТЕ ЧЕ НАЛИ Е СТУДЕНО !! ТРАГЕДИЯ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/12/16 16:54

    Нали за това увелечаваме данъците, в европейска държава веднага се поставя шахта , защото на втория час ,кмета си заминава

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/12/16 17:43

    Кметството е вдигнало белия байрак :DDDD :((

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/12/16 17:46

    Патрулките на РПУ Кърджали , май не минават от там, за всичко друго акъла им работи, но не и да се обадят за проблем на моста на органите които отговарят. те само наблюдават на кой габарита не свети и да го глобят.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/12/16 09:29

    А искат да вдигат данъците нали?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/12/16 20:38

    Tozi shahta e na ombudsmana...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.