А мислех да не коментирам политиката в България.
Както кметът Азис казва, Кърджали "задава политическите знаци"... Партията на Касим Дал и Лютви Местан заедно пред Тюркян чешма. Да видим ние новата политическа формация. Всички те говореха за морал, кое действие показва морал сега?
Когато се нападаха един друг и се обясняваше как Дал предал ДПС, а Дал предизвика Местан след като го изгониха от партията майка "Говори"! Все в едни гащи "...."! Да са живи и здрави, място на всяка чешма има за всички хора, но не и за такива които търсят провокация, търсят медийност и се опитват да уронят устоите на държавата ни!
Либералният Местан, който е за правата на хората, даде ли право на избор? Ядосвам се, всички медии отразяват "сблъска" между Местан и ДПС, само че няма такъв сблъсък! Една шепа хора, дошли с охрана посланици и консули, казващи вижте Турция стои за нас! Да бе г-да, ислямисти, само че сте в България! И ще се спазват българските закони!
И защо въвличат гражданите в това?! Наредено било на приятели от Джебел да стоят на Тюркян чешма?! Така ли ще се пълнят мероприятията ви? Ама че ДОСТ и НДПС! Да ви върви на вода, за добрите помисли и емоции, които носите в себе си! Онзи отгоре вижда!
 И още как Лютви Местан обясняваше, че "Доган оставя тотална свобода на алтернативните мнения“, а се оказа, че един посланик (г-н Сюлейман Гьокче) ръководи без алтернативни мнения българо-турската политика, та и политиката на цъфналите партии, изродили се от ДПС!
Това ли е новия модел на грабителство?!
Няма да забравя предаването, в което Местан намекна, че ДПС знае много неща за Дал, но не ги оповестява. На въпрос на Николай Бареков дали Касил Дал е един от най-богатите хора в ДПС, Местан заяви: "Не е укоримо да си богат".
НЕ Е УКОРИМО И ДА СИ ПРЕДАТЕЛ! НАЛИ?!
И не говоря за предателство към ДПС, а към България!
Принципното момче на българската отбрана Орхан Исмаилов, се оказа принципен нагаждач, Корман Исмаилов може да беше мишка, но поне държеше позиция, не на партньорство с хора от ДС! Но както по-горе написах, знаци, сигнали, включвания...
Днес цял ден ще гледаме политически лица де Карадай, който още плюе по Местан, де Местан, който ще хвърля обелки срещу ДПС, а пък момчето за всичко Орхан, ще се опита да влезе със скок в председателстването!
Да ви е честит понеделника!

26.12.2016г.
Айлин Мюмюн, Кърджали


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/12/16 11:21

    Samo nasite arkadasi

    ОтговорИзтриване
  2. Преди една година zaferiyus беше писал.
    ЖАЛКО Е КОГАТО ПАЛАЧИТЕ/АГЕНТИТЕ НА ДС ОПЛАКВАТ ЖЕРТВИТЕ СИ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/12/16 11:27

    Браво Г-жо(Г-ца) Айлин правасте никой не мисли нашия беден унизен народ само на избори се сещат за нашите баби и за нашия етност

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/12/16 11:28

    6te doide den 6te iskate da oni6tojite mestan li4no vie negovite podrajnici

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/12/16 12:33

    Поздравления за г-ца А. Мюмюн!Позиция на един трезвомислещ човек.Ако всеки се замислеше като нея,сега България нямаше да бъде в настоящото състояние и най-вече,политиците.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/12/16 12:35

    "НЕ Е УКОРИМО И ДА СИ ПРЕДАТЕЛ! НАЛИ?!
    И не говоря за предателство към ДПС, а към България!",е,от това какво повече да кажеш?Браво,Айлин!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/12/16 12:47

    Имали глупаци и малоумници които да вярват на продажници двуличници далчете и павелчета

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/12/16 13:08

    Умно момиче!!!! Далече ще стигне! И не защото е казала или написала нещо гениално...., а нормалните истини се считат за нещо черезвичайно в днешно време.-от Ники

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/12/16 13:20

    Zasto ne mi publikuvate za Rusko

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/12/16 17:14

    Коя е тази дама Айлин?

    ОтговорИзтриване
  11. USTOITE NA KOYA DARJAVA?! Po TOCHNO. NA PEEVSKI LI!?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/12/16 17:53

    Aylın, aklina, diline, yaziyi yazmis oldugun eline saglik. Ne güzel ozetlemissin. Burgasta selamlar.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/12/16 15:27

    За хотелите в Анталия защо мълчите госпожице За зимните и летните сараи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.