www.24rodopi.com

Малчугани сурвакаха кмета на Ардино за здраве и берекет

вторник, декември 200 коментара

В навечерието на Коледните и новогодишни празници малчуганите от детските градини „Слънце" и „Брезичка"сурвакаха кмета на община Ардино Ресми Мурад и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям.
Под ръководството на учителките Емилия Соколова, Румяна Димитрова и Дияна Хаджиева децата с огромно удоволствие и вълнение изнесоха кратка програма.
Джанис Мюмюн, Бусе Гюнер, Здравко Пашов, Тайфун Алиев, Анджелина Жекова и Хасан Халилов сурвакаха общинарите с пожелание за здраве, дълъг живот, берекет, сполука, успех в управлението на общината и да се грижат все така за тях.
Малчуганите подариха на домакините саморъчно изработени от тях картички с новогодишни пожелания. Поздравиха ги със стихчета. Посещението завърши с песните „Дядо Коледа пристига" и „Коледна звезда". Заедно със сурвакарите бяха и директорите на двете детски градини Димитрина Александрова и Къймет Мюмюн.
Кметът Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям благодариха за хубавата програма на сурвакарите и техните ръководители и им пожелаха да бъдат здрави и усмихнати. Те се надяват, че 2017 година ще бъде по-добра за всички деца от Ардино и цялата община. Домакините изпратиха малчуганите с лакомства.
Гюнер Шюкри
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Харесайте ни...

Изпращане на мейл адреса ви:

 
24 родопи