Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Общинският съвет
Поздравяват всички християни по случай светлия празник Рождество Христово като им пожелават здраве, успехи  и благополучие! Нека има мир и любов в сърцата ни!
Честит празник!

Областният управител Илия Илиев
Пожелава светли Коледни и новогодишни празници на всички жители на област Кърджали! Нека е здрава и мирна Новата 2017-та! Да ни дари с надежди, светли помисли, щедрост и човеколюбие! Да е силна и плодовита, да ни възнагради с хармония и добротворство!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Народният представител Цвета Караянчева
Поздравява всички жители на област Кърджали с настъпващите Коледни и новогодишни празници с пожелание за повече вяра в доброто, за милосърдие, оптимизъм и кураж! Да бъдем силни и сплотени, да отстояваме ценностите на хуманизма и да градим с ум и сърце своето общо, мирно и благословено бъдеще!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Народният представител от ДПС Мустафа Ахмед
Уважаеми християни, жители на област Кърджали, приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Рождество Христово!
Празниците ни учат на мъдрост и толерантност и ни правят още по-отговорни и по-добронамерени към ближния! Тези ценности, ние трябва да предаваме на следващите поколения!
Честит празник!

Народният представител от ДПС Ердинч Хайрула
Уважаеми християни,
За мен е чест да Ви поздравя по повод големия празник – Рождество Христово!
Нека прошката, разбирателството и взаимното уважение съпътстват делата ни!
Честит празник!

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейманов и Общинският съвет
Поздравяват всички християни в общината по случай светлия празник Рождество Христово!
Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще!
Честит празник!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет
Поздравявят всички християни в общината по случай светлия празник Рождество Христово!
Това е празник, посветен на нравствените добродетели и на близостта в човешкото общуване. Бъдете живи, здрави и нека сполуката ви следва във всяко начинание!
Честит празник!

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан и Общинският съвет
Поздравяват всички християни по случай Рождество Христово!
Това е празник, който ни учи на мъдрост и ни прави още по-отговорни и добронамерени към ближния. Нека съхраним и продължим традицията към закриляне на бедните и страдащите, към почитане хляба на трапезата ни, към живот изпълнен с мир и разбирателство.
Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет
Поздравяват всички християни по случай Рождество Христово!
Нека през тези празнични дни както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение!
Бъдете живи и здрави и весело посрещане на светлия празник!

Кметът на община Ардино Ресми Мурад и Общинският съвет
Поздравяват всички християни със светлия празник Рождество Христово!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!

Кметът на община Джебел Бахри Юмер и Общинският съвет
Поздравяват всички християни по случай Рождество Христово!
Пожелаваме на всички да бъдат силни и единни в преодоляването на поредните несгоди и предизвикателства на живота.
Честит празник!

Областният съвет на ДПС
Честити светлия празник Рождество Христово на всички християни! Пожелаваме Ви здраве и успехи! Нека този празник направи хората още по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще!

ПП ГЕРБ
Честити предстоящите Коледни и новогодишни празници на всички жители на област Кърджали. Бъдете здрави, силни, вдъхновени, обградени с обич, окрилени с мечти и озарени с позитивна енергия. Пътят е дълъг, но хубавото тепърва предстои!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО И НЕКА НОВАТА 2017 г.  БЪДЕ ЩЕДРА И СИЯЙНА!

Областният съвет на БСП
Поздравява всички християни с настъпването на светлия празник Рождество Христово. Бъдете здрави, сплотени и добролюбиви. Да са пълни трапезите и чисти помислите ви. Сговор, мъдрост и благочестие да направляват дните и делата ви. И нека вярата ви дава сила, кураж и покаяние!
Честит празник!


24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/12/16 09:04

    Благодарим ва всички тези ръководители и ако уважават народа си нека във този светъл празничен ден направят едно свято дело за народа си и региона си
    НЕКА НАПУСНАТ РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА ЗАЩОТО ОСВЕН НА ТЯХ СИ ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ И РОДНИНИ НА НИКОЙ ДРУГ НЕ МОГАТ ДА ПОМАГАТ
    А СА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА ТАМ ЗА ДА ПОЧАГАТ НА ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСТ ВЯРА И РЕЛИГИЯ ДАЖЕ ИМАТ И КЛЕТВИ
    ТАКА ЧЕ ДНЕСКА Е ПРЕЛОМЕН ДЕН ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКИТЕ ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОДЪРЪК ЗА НАС ХОРАТА ОТ ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ ВСЕВИШНИЯ ДА Е С ВАС

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/12/16 14:54

    Pozdravi i ot men

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/12/16 15:58

    9.04 Накриво си станал или празникът е бил тежък. Твърде си неориентиран. Конкретно пиши какво си искал, ако знаеш какво да искаш от институциите. Общината ако тръгне да помага, социалното министерство само заплати и бонуси ще си раздава. Ако общината не е изпълнила нещичко през годината, което е задължително по закон, сметна палата проверява три месеца след изтичането на годината и със задна дата си иска вересиите

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.