ДПС даде заявка за участие в управлението на България след предстоящите предсрочни парламентарни избори.
"Моят призив е на предсрочните парламентарни избори с нашето достойно представяне, със силата, която извира от нашата заедност ние да участваме в онова мнозинство на страната, което ще се основава на ценности, за да участваме в следващото управление", заяви в Момчилград председателят Движението Мустафа Карадайъ.
Припомняме, че в Могиляне зам.-председателят на ДПС Хасан Азис прогнозира, че Движението ще бъде трета политическа сила (четете тук).
Предстоящите извънредни парламентарни избори са много важни, защото те представляват пътя за връщането на ДПС във властта, заяви евродепутатът от Алианса на либералите и демократите в Европа Неджми Али. 
Цялото ръководство на партията участва във възпоменателен митинг в Момчилград в памет на жертвите по време на протестите срещу т.нар. "възродителен процес" преди 32 години.
Както в Млечино, Ауста, Горско Дюлево и Могиляне, Карадайъ призова хилядите симпатизанти на ДПС да бъдат единни. Той отново отбеляза, че за последните 26 години са правени 6 опита за бъде разделяно ДПС като последните 2 опити са се случили в рамките на 3 години.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/12/16 18:18

    Словото на Мухарем Индже затопли сърцата и получи аплодисментите на присъстващите. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/12/16 19:30

    Вие давате на ДПС 27 години да ви се качват на главата, пък след това се сърдите! Апетита идва с яденето! 27 години те плюскат, вие седите и ги гледате! Сега искат още! И значи, че ще им дадете!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/12/16 19:33

    до сараите не вярвайте на твоите кметове и депутати искат за последно да ти вземат парите няма да изкарат в БГ повече от 100хиляди гласа и ще си под чертата БЪДИ ПОНЕ ВЕДНЪ МЪ И РАЗСПУСКАЙ ТАЗИ ПАРТИЯ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/12/16 19:34

    ДНЕСКА ДОСТ ИМАШЕ НАД 2000ДУШИ А ДПС КЪМ 700

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/12/16 19:35

    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВЗЕХТЕ ЛИ РАЗРШЕНИЕ ОТ БЛИЗКИТЕ НА ТЕЗИ ЗАГИНАЛИ ГЕРОИ ОТ СНИМКИТЕ АКО Е ДА КОИ СА ТЕ И ЗАЩО ГИ НЯМАШЕ В МОМЧИЛГРАД

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/12/16 19:45

    ДПС се разпада вече във вашите митинги са кметове от селата и общинските ви кметове съветниците ви и техните семейства т.е които са на ясла
    поне бъдете хора или си подайте оставката или си подавайте молби и ако от новата партия ви вземат минете там

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/12/16 19:47

    бе на тия кой им разреши да правят тоя възпоменателен митинг !? по добре да идат при доган и местан и от тях да искат обяснение за тоя възродителен процес - те са стари бкп - дс кадри , кой знае колко мохамедани са почернили с техните доноси !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/12/16 23:45

    do 19.45 bokluk dolen ne vıjdaşli koi sa do dost vsickite prodajnisı smenili po nyakolko partii do vceravplueha bahrı i se hvırlyaha pred aftobuside vıv koito se vozeşe mestanya sedesar sega se pravyat na tursi vsicki sa hora sis bolni ambisii i alcni hora şimdıye kadar nerdeydiniz hic bır guc BULGARİSTAN TÜRKLERİNİ bölemez helbette en yakin zamanda TÜRKİYEDE AKP yalnişlarını anlayacak ve siz gibi satılmış efendilerin gercek üyuzlerini görücektir lutvi ve bahrinın göt korkusu ALLAH korkusunu gectini anlayacaksınız ama gec olucak malesef

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/12/16 09:21

    ДО 26/12/16 19:45 ДПС няма да се разпада на парламентарните избори след три месеца ще се убедите и Вие!!!Да ни е жив и здрав почетния председател,който ни осигури и запази мира в България,Аллах да го пази от продажниците!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/12/16 09:23

    ДО 26/12/16 19:34 и на президентските избори имахте 2000 гласа.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/12/16 09:35

    Няма един кореняк Момчилградчанин там,а защо ?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/12/16 22:15

    Do 23:45 bokluk si ti.. Asil vie shte ste pishman i shtese molite edin den na DOST.. Segashniqt glaven muftiq e pri DOST! Poslanik na Rpl.Turciq e pri DOST! Balgöç e pri DOST! Maikata na Turkan e pri DOST.. Nai vajnoto s vseki izminal den narodyt se prisaedinqva kym DOST!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/12/16 22:52

    Искам да попитам ръководството на ДъПъСъ дали заплашването на възрастните, че ако не гласуват за Орешарски ще им бъдат "отрязани" пенсиите с по 50 лв и отправянето на заплахи към учредителите на нова партия е достойна и отговорна политика? Нали само това споменавате г-н Карадайъ?!? А към РОДОПИ24 - казват, че медиите са ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ, защо се кланяте на някаква личност от сараите?? Бъдете достойни!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/12/16 09:47

    ДПС разчита на най-простите от българските турци. Тези които не излизат от селата си, иначе кой ще се върже на тези далавераджии, че мислят и работят за когото и да е, а не за себе си.

    ОтговорИзтриване
  15. Искам да попитам питащия ДПС дали заплашването на турците в Турция ако не гласуват за ГЕРБ и кучето му ДОСТ няма да могат да си видят родните места е достойно и отговорно.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/12/16 10:17

    Стара поговорка гласи! "Който е приятел на всички, не е приятел на никого".

    Светли Празници, братя възродени!

    Всеки се бори да краде -

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/12/16 10:32

    И аз дадох заявка за самолет!Ама Дядо Мраз ми донесе клечки за зъби!

    ОтговорИзтриване
  18. zaferiyus приема заявката на дпс еоод за влизане в управлението.
    дпс еоод ще влезе в управлението след третия мандат на ДОСТ и Други.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.