„Откакто напуснах България, с Гражданско сдружение „Алтай“ в Кърджали се случват странни неща. Последните новини са свързани с опита за превръщане на Сдружението в партиен придатък, който вместо да помага да хората, ги провокира. И това ново „лице на мрака“ става с цената на фалшив печат и фалшиви заявления до съда. Прокуратурата трябва да се намеси“, това се казва в писмо на учредителя и първи председател на Гражданско сдружение „Алтай“ Джевдет Мустафа. В момента той живее в САЩ.
„Уважаеми членове на „Алтай“, ние създадохме това НПО като гражданска инициатива, за да работи за истинските актуални проблеми на гражданите. Благодарение на инициативите ни, за „Алтай“ научиха не само в Кърджали, но и в цяла България. За нас чуха в Европейския съюз и Турция. Мнозина са напуснали след мен, за да не станат политически пионки. Ако освен Гнездото на сметкаджиите, в „Алтай“ са останали и реални членове, апелът ми е към тях: опитайте се да съхраните Гражданското сдружение, спасете "Алтай" от ръцете на политиците с нечисти помисли“, се казва в писмото на учредителя Джевдет Мустафа, озаглавено „Долу мръсните агентурни ръце от Гражданско сдружение „Алтай“.
24rodopi.com

На снимката: Съмнителни лица и организации вероятно ще финансират сдружението „Алтай“, алармира в открито писмо създателят на организацията и неин първи председател Джевдет Мустафа (на малката снимка) през септември. Днес той настоява за намеса на прокуратурата
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/12/16 10:19

    Сдружението никак не е бил на гражданите,манипулират турското малцинство с тези фалшиви сдружения.
    Tези хора долу са най-чисти комунисти,се правят на невинни.
    Ето ги имената на измамниците:
    1.Неждет Хабибов(Necdet Habibov)
    2.Дурмуш Юсуф Арда(Durmuş Yusuf Arda)
    3.Нефиде Найм (Nefide Naim)
    4.Айдън Мюмюн Осман (Aydın Mümün Osman)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/12/16 10:31

    Сдружението вече не е независим.Финансирано е от близки на Ердоган бизнесмени.Прокуратурата и ДАНС внезапно трябва да провери.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/12/16 11:15

    това е кържали българия

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/12/16 12:31

    Badi blagodaren na Zaferiyus ce ti otvori ocite inace stese da te izpolzvat oste.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/12/16 12:50

    тези господа са новите шефове във партия ДОСТ...първата кирлива дреха...новата партия

    ОтговорИзтриване
  6. Sled kato Djevdet si otide, drugite se prodadoha na DOST. YAZIK ZA CYALOTO SDRUJENIE.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/12/16 20:11

    Джорджи хем си пишеш хем си четеш коментарите

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/12/16 06:26

    Ма не олии ДЖОРИИИ,аджими?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.