Поради отстраняване на авария на магистрален водопровод в района на Старо място, хиляди кърджалийци и жители на околните села останаха без вода на 8 декември. Наш читател ни изпрати снимка от мястото на аварията.
„Няма такава държава. В деня на водната авария и на големия студ, аз и двете ми деца бяха часове наред без ток“, това пък сигнализира кърджалийка. В квартала, в който живее тя, днес имаше профилактика, планувана от EVN.
24rodopi.com
Снимка: Ахмед Хазъм
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/12/16 19:43

    az pak vav Antverpen sam dobre, opravyatese tam

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/12/16 21:18

    Aaa vsichki sa zaminali na ug na bialoto more v pamet na bog Dionisii..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/12/16 22:01

    Тоя в Антверпен сигурно мие чинии по 14 часа на ден при някой кюрд.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/12/16 22:33

    Профилактика през зимата!?! На кой му пука за хората, да стоят на тъмно и студено.

    ОтговорИзтриване
  5. SETRELIYATA E KAZAL. OT KALPAV NAROD HAYIR YOK! BULGARISTAN E BATAK. KACA BILEN KACSIN, KACAMIYAN GEBERCEK BULGARISTANDA! PROKLYATIETO NA TURCINA!

    ОтговорИзтриване
  6. бай Харалампи9/12/16 06:59

    ИСТИНАТА Е, ЧЕ ОГОМНАТА ЧАСТ ОТ АБОНАТИТЕ НА ВиК НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ СЕ ОТСТРАНЯВА АВАРИЯ.ВОДАТА ИЗОБЩО НЕ СПРЯ.СЪОБЩЕТЕ И ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ.И ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/12/16 07:58

    През лятото неможе, защото е топло и си пиеха биричка под сянката.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/12/16 10:12

    До Ахмади. Хващай си чукалата и да те няма.Марш в Турция.Никой не те задържа в България

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.