Спипан с канабис разкрива „схемата" в малкия град

Как се набавя дрога? Намираш мъж с прякор Никита и пазаруваш от него. Две „топчета" канабис вървят по 10 лева…
Тази технология на пазаруването на наркотици в Златоград бе разкрита от спипан с марихуана млад мъж, научи 24rodopi.com от запознати със случая.
Д.М. от златоградското село Долен е бил задържан с 0,767 грама канабис, броени минути след като се снабдил с наркотика в родопския град. Полицаи са получили информация, че родопчанинът ще носи дрога. Екип от униформени служители на реда спрели личния автомобил на мъжа, с който Д.М. тръгнал да се прибира към селото си след шопинга в града. Дрогата вече била разпределена на три места в дрехите и портфейла на родопчанина.
Пред съда Д.М. разкрил, че купил дрогата от „Никита", от когото и друг път си набавял наркотици. Срещата им била в Стария град. За по-малко от грам канабис мъжът от Долен броил 10 лева. Експертизата пък оценила марихуаната на 4 лева и 60 стотинки. За това количество родопчанинът ще трябва да плати глоба в размер на 1000 лева, решиха районните магистрати в Златоград.
Както вече „Родопи voice" писа, само преди дни 27-годишна бе задържана с наркотици в Златоград. При проверка на лек автомобил в родопския град, пътуващата в колата П.А. е направила опит да изхвърли полиетиленова чанта със 169,06 грама канабис, посочиха от полицията. При задържане в сградата на РУ-Златоград, жената доброволно предава и 4 броя хапчета, реагиращи на метамфетамин с тегло 5,75 грама.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/17 08:19

    Направете на полицаите и съда заплатите по 10000лв и тогава да видите как се хващат тия негодници

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/17 10:06

    Ili nikita ili aylinka

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/17 10:31

    Мамка ви и дилърчета гнусни утайки

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/17 11:26

    Stiga s toya Hodja I semeysvotomu znaete neznaete pişite negramotni takiva

    ОтговорИзтриване
  5. 0.76767 грама, наркосделката на столетието

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/17 20:44

    " Експертизата пък оценила марихуаната на 4 лева и 60 стотинки. За това количество родопчанинът ще трябва да плати глоба в размер на 1000 лева, решиха районните магистрати в Златоград. " - смях в залата, това нелепо решение на магистратите за пореден път доказва двойните стандарти в решенията им. В Герамния легализираха марихуаната за медицински цели, а у нас за половин грам 500 евро глоба...Мизерия!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.