10 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол са открити при специализирана операция на РУ-Кърджали за противодействие на битовата престъпност и контрабандата, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Полицаите намерили безакцизната стока при проверка на жилище в областния център. Тютюнът е иззет и е на съхранение в полицейското управление. Притежателят му С.М./28/ е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано незабавно производство.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/1/17 10:20

    Ще работим тютюн, а няма да пушим, така ли? Ибах вашта майка. Вие утре ще забраните и компоти да си правим!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/1/17 11:26

    БРАВОС ОТКРИЛИ СТЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ И БЪЛГАРИЯ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/1/17 12:38

    Aferim na politsiata.
    Samo taka.
    Proverete i za Burkani, Luti cuski smleni, cesmiana voda i drugi nesta.
    Provere i djobovete na bednite.
    Militsiata na Jivkov bese zlatna pred dnesnata politsia.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/1/17 14:24

    Полицията да не се занимава с дребни неща с гарибаните, а да хваща големите престъпници, тези които крадат хилядарки.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/1/17 17:45

    От Варна, Русе до Капъ Куле от джобовете и домовете на митничари ежегодно, след всяка проверка излизат пачки от банкноти долари, лири, левове. Сменят едните, слагат други, все чичковци, батковци, ганьовци, промяна няма. Далавери,зулуми, кражби. Всички пенсионирани военни ченгета сотаджии, охранители, лапачи. Останалите сега щели да ги назначат за селски пъдари да пресекат дребната и вредна престъпност. И тогава ще видите колко нарязан тютюн ще намерят! Ами кутия цигари са надхвърлили 5 лева, надниците 15-20 леваи какво да прави народа. Гербаджии пийте и пушете за сметка на народа! Дано някой Ви обърне в казана и ви задуши в цигарен дим!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/1/17 13:12

    Това са Гербаджийски номера.Ама знаят да повишават цените на цигарите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.