Пиян селянин от Родопите ще трябва да плати 2000 лева глоба заради опита си да изпробва „маневрите" на диспечерите от Спешния център 112 и тези на институциите в страната. С.П. подал няколко лъжливи сигнала до Единния европейски номер.
„Помощ, двама души тръгнаха след мен. Душат ме! Искат да ме убият и да ме оберат", чули по телефона диспечерите от 112, както и дежурният в Районното полицейско управление в Девин, към когото било пренасочено обаждането. Повече от час продължили сигналите до 112 от изпадналия в „смъртна беда" С.П., който при последното си обаждане заявил, че просто… пробва да види реакцията на полицаи и спешни медици.
Мъжът бил открит в дома си в родното село. С.П. бил в нетрезво състояние и говорил несвързано. Той обяснявал, че бил в местната кръчма, където пил заедно с „четири момчета". Когато си тръгнал обаче две от тях го последвали и нападнали. Подобна случка така и не била доказана, което накарало полицейските служители да регистрират подадения сигнал като лъжлив.
Пиянските халюцинации на родопчанина му костваха глоба в размер на 2000 лева, която бе потвърдена от съда в Девин.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.