58-годишната Евгения Койнарчева от ардинското село Седларци спечели 50 000 лева от билета „Златните пирамиди” от игрите на Националната лотария.
Безработната родопчанка решава да си купи билет на 28 декември в Кърджали. Избира един от играта „Златните пирамиди” и за нейна голяма изненада числата 12, 55, 60, 75 и 84 й носят печалба от 50 000 лв.
„Отначало не можах да повярвам на късмета си. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е неописуемо! Сега семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще”, сподели с вълнение Евгения Койнарчева. Тя уточни, че със спечелените пари ще си купи жилище в Кърджали.
Щастливото събитие развълнува всички в Седларци. Кметският наместник Йовчо Гаджалов сподели, че всички в селото са щастливи, че техен съселянин е спечелил сериозна сума. „Нека да й донесат радост и със здраве да ги харчи”, заяви местният управник.
Евгения Койнарчева е безработна от 15 години. Живее в Седларци заедно със съпруга си Емил. Има три дъщери – Ирена, Северина и Росица, които са омъжени в Кърджали, Ардино и Ямбол. Радва се на четирима внуци.
Късметлийката от Седларци получи чек в размер на 50 000 лв. от Захари Бахаров, водещ на телевизионното предаване „Национална лотария”, което ще се излъчи на 28 януари.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/17 13:36

    Ehh paricki paricki... Za nyakoi hora tiya 50 000 leva sa nisto.. Za drugi vsistnost sa viscko.. Gule gule da si gi izharci.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/1/17 14:39

    Нещо взеха много да ни се падат последно време! Дано и тя да не ги продаде за 40ооо лева на мафията!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.