17-годишната Емине Яшар е в неизвестност от 13 дни, съобщиха пред 24rodopi.com от семейството на тийнейджърката.
„Знаем, че е отвлечена и е била откарана в село Глухар. Подадохме жалби в полицейските управления в Кирково, Момчилград и Кърджали. Все още не са я открили. Чакаме добри новини, но засега само получаваме заплахи от похитителите“, заявиха от Яшаровия род в кирковското село Чорбаджийско. Фамилията е известна в региона като най-голямата, занимаваща се с животновъдство.
„Не знаем дали е жива. Казаха ни, че била изнасилена от похитителя. Опасяваме се и за най-страшното. Мина много време, никой не я е виждал, може да не е жива. Може да я принуждават да проституира“, притесняват се близките. Според тях, ученичката от Чорбаджийско е похитена от „момче от същата фамилията от Петлино, заради която преди година в Кърджали имаше смъртен случай, когато пак изчезна едно момиче, а неин братовчед вече е в затвора за убийство“.
Припомняме, че две фамилии – от Петлино и Кърджали, са във вражда от 14 януари м. г., когато изчезна 17-годишната Силвия. Нейните родители твърдяха, че тя е отвлечена от Райчо от Петлинската фамилия. Братовчедът на изчезналата тийнейджърка Силвия – Нурсен застреля на пазара в Кърджали 30-годишния Михаил (Махмуд) Христов, който е чичо на похитителя. Месеци след трагедията, от семейството на Райчо съобщиха, че Силвия е станала тяхна снаха.
Тийнейджърът пристигнал в Чорбаджийско преди 13 дни с баща си и насила вкарал Емине в автомобила.
Според неофициални източници, изчезналата в края на миналата година Емине вече живее на семейни начала с похитителя си. Тя е жива и здрава, за което е информирала в телефонен разговор баща си.
Близките й обаче отричат да са разговаряли с нея в последните две седмици. „Ходихме да я търсим в Глухар, пуснахме жалби. След всяка жалба бащата на похитителя звъни и заплашва със смърт“, твърдят от Яшаровия род.
Полицията издирва непълнолетната Емине, научи 24rodopi.com.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/1/17 13:27

    Сигурни ли сте ,че се казва Емине, да не се казва Мусаибе?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/1/17 16:29

    Стига сте ни занимавали с тези цигански 'драми '.Те така си живеят от памтивека. А някои иска да ги приобщава. Смях!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/1/17 20:04

    Даже и да са цигански драми, и те са хора, а това е най-лошото,което може да сполети едни родители и едно момиче.. Дано я намерят по-скоро и да е жива и здрава..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/1/17 18:41

    Ahmet gacirdiysa Ameda ste Sibere yadovete na roditelite v sida ili ste gi okachat na virzopa.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.