"Институциите трябва да се уважават и затова даваме на президента не 100, а 101 дни, за да покаже какво може", заяви в предаването „Събуди се“ в ефира на Нова телевизия Мустафа Карадайъ, председател на Движението за права и свободи.
Междувременно от областната структура на ДПС в Кърджали разкриха пред 24rodopi.com, че по места предлагат Карадайъ да бъде водач на кандидат-депутатската листа на Движението в региона.
"За страната беше вреден този парламент, свидетели бяхме на противопоставяне и безпринципни коалиции без ценноста база. Резултатът се видя", каза Карадайъ в неделния сутрешен блок на Нова тв.
Според него след изборите ДПС има готовност да участва в изпълнителната власт на базата на ценностна програма, но не уточни с коя партия биха влезли в коалиции. Според Карадайъ може и с ГЕРБ, може и с БСП, може с всеки, на база на ценностната програма.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/1/17 09:50

    Gospodin Karadayi jelaya vi bezkrayni uspehi ot sarce no dokato vi podvejdat i vi lajat ot obstinskite struktori e mnogo trudno hele v krumovgrad e palna tragediya uspeh

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/1/17 10:32

    може и с ГЕРБ, може и с БСП, може с всеки ... събираме оферти

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/1/17 10:36

    gladna kokoska sinuva proso

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/1/17 10:52

    ДПС Е българска партия,а ДОСТ е турска,Макар че, от ДОСТ казват че вървят към проевропейски ценности,те вървят към проердогановски ценности.От това можем да кажем че партия ДОСТ е турска и финансирана от синът на Ердоган Билял Ердоган както написаха преди турските медиии.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/1/17 10:53

    Добър анализ на Карадайъ. При 5 партии, които ще влязат в новия парламент, ДПС е по-скоро незаобиколим фактор. ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотите и Марешки. Кой с кого? На ГЕРБ и Марешки сбора няма да даде 120 депутата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/1/17 10:59

    дпс партия която си спечели доживотна опозиция.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/1/17 11:31

    A be,dokoga kardjaliytsi shte izdignat za kandidat deputati ot drugi oblasti na stranata...V nashiya oblast nyama li dostoyni hora za parlamenta.Po dobre e da izberem nyakoy mesten da ni predstavlyava.Toya Kabadayı da go izberat negovite zemlyatsi,tam ot kadeto e...Prestanete veche s tezi tsiganski nomera...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/1/17 11:50

    Господа гласоподаватели само погледнете тези политици как добре си живеят,а ние мизерстваме затова добре си помислете.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/1/17 11:56

    „Къде е държавата в кърджалийските села? Имаме болни хора, ако се наложи да дойде линейка, как ще стигне до нас“ село Габрово, община Черноочене.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/1/17 16:44

    господин карадайъ първо изключвайте някои общински съветници които са резил и за дпс и за нас избирателите след това поискайте гласовете ни

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/1/17 17:29

    На ГЕРБ и Марешки сбора няма да даде 120 депутата. Но + патриотите май ще станат над 120...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/1/17 17:48

    Prav si kak 6e prestigne lineykata?!da ti otgocorq:kakto 26 godini prestigaşe toest ni6o novo ne ni 4aka.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/1/17 10:02

    Помогнете на Лютвито - той мизерства, квартирар хранар охранар пурир ловни патрони ! Как да смогне човечеца? Помогнете ! Моля Вииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/1/17 12:40

    Г-Н КАРАДАЙЪ ЗАБЛУЖДАВАТ ВИ ОБЩИНСКИТЕ СТРУКТУРИ.ИСКАМЕ ПРОМЯНА.Не ВЯРВАЙТЕ НА НИКОГО.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен23/1/17 16:28

    Карадайъ ,колко ,хазърджии ,чорбаджии ,султани и изедници ще яхнат властта ,за да работят за личните си интереси ,а избирателите ще останат с пръст в уста и ще пият една студена ледена вода .Карадайъ, около 3-4хиляди боклуци смятащи се за незаменими господари и управители по места на ЕООД-ДПС за сметка на 300-400 хиляди избиратели, искате да се подвизавате не обезпокоявани искат да папкат ,да лапат още някой мандат във властта .Няма как да стане миличките ми ,като ви гледам ,колко сте по -зле от Ахмед ,Мехмед Хасан Местан от Дойранци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.